Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Не треба да се сврставамо ни на једну странуMeni nije jasno zašto smo i po tom pitanju duboko podeljeni kao društvo .
Jedni kažu da je u pitanju agresija a drugi samo vaspitna mera dok se ne dozovu pameti ?
Valjda su ovde stvari jasne , oružane snage jedne države ušle su na teritoriju druge !?!
Па зар није Путин добио Нобелову награду за медицину...мислим, човек је укинуо ковид...Šteta što nema umesto lajka onaj smajli koji plače od smeha. Ovo je više medijski rat više nego oružani. Narod se razbežao, nema snimaka okršaja, sve su snimci montirani. Svi zaboravili kovid..
Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk
Kako nije? Čija vojska je okupirala jug Srbije i napravila jednu od najvećih baza u Evropi?Kod nas 99-te nije bilo rata, ni jedna oruzana snaga nije usla na nas teren.
Како ми се чини, нешто око Кривог Рога може да се догоди тек када се реши ситуација на истоку, око Донбаса, где су Украјинци распоредили оне екипе нацоша и екстремних русофоба. Надам се да ће после и са Кривим Рогом и свиме осталим проћи без борби.Еј шпиун ајд кад знаш објасними кад ће руси ући у криви рог јер сам емотивно везан за једну украјинку одатле 90 ме научила животу Друго питање ако је овај њихов јеврејин какви су то фашисти молимте само темељно
Било би чудно да није тако.Danjasnji Putinov govor, po govoru, a usporedjujuci sa prijasnjim govorima i izjavama , kad prica zastajkuje itd. i treptanju ocima jedno oko poluzatvoreno , rekao bih da je uzeo nesto za smirenje a i faca Sojgua izgleda da je pod stresom , kao da bas nisu zadovoljoni sa razvojem situacije.
Ко те слагао да нису оружане снаге ушле на нашу територији? Шта је било на Кошарама?Kod nas 99-te nije bilo rata, ni jedna oruzana snaga nije usla na nas teren.
Тешко да су нам оба народа братска али ајде, Украјина није признала Косово само из овог разлога што сада имају, а да није тога међу првима би признали не зависност. Ипак су нам Руси ближи.Не треба да се сврставамо ни на једну страну
Мислим да сви имамо осећај да су нам оба народа братска...остало је пропаганда при којој опет гину словенски народи