Sapatnik
Član
Ако буде грејање на дрва скупље него на струју биће чупаво. Грејаће се на климу ко год буде у могућности. Чак и ја размишљам једну малу инвертер климу да уградим, ако за куповину угља буде проблем.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema sanse da ova zima prodje bez svakodnevnih restrikcija, bas iz ovog razloga koji si napisao, a to cujem svakodnevno u razgovoru sa ljudima.Ако буде грејање на дрва скупље него на струју биће чупаво. Грејаће се на климу ко год буде у могућности. Чак и ја размишљам једну малу инвертер климу да уградим, ако за куповину угља буде проблем.
Mi smo bankrotirali samo nam niko nije javio a neće nam ni javiti-džep će osetiti.Kada otrov od vode poskupi 40% šta dalje komentarisati.Ma kakve restrikcije al vas Vule plaši pa on će da se bori da ima struje ima da radi 26 sati na dan da nam pomogne zajebava nas samo tako molim boga da ne bude stvarna kriza nekog tipa e onda bi vidjeli koliko su sposobni a ovako samo viče vuk vuk vuk i onaj ko se greje na struju ili gas kupuje drva
Најбољи одговор на форуму после дуго дуго времена.Nismo mi. Unistio nestrucni kadar. Nismo pitani ni kada je postavljan, zasto bi sad pitali nas? Kakve ja imam veze sto je kriza u eps-u? Nisam placen da o tome razmisljam, neka razmislja ko jeste placen a posto je zas*ao sada neka mu se retroaktivno naplate sve plate i primanja koje je dobio za posao koji nije obavio
Hoće,oduzeće mu plate tako što će ga premestiti na drugo radno mesto.To je danas moderno.Ministar policije postaje ministar vojni i obrnuto.Samo ne znam sa kojim kvalifikacijama.Tako je i u EPS-u i u gasu i svugde.Ali su veoma poslušni i rade kako im se naredi-bez pogovora.Nismo mi. Unistio nestrucni kadar. Nismo pitani ni kada je postavljan, zasto bi sad pitali nas? Kakve ja imam veze sto je kriza u eps-u? Nisam placen da o tome razmisljam, neka razmislja ko jeste placen a posto je zas*ao sada neka mu se retroaktivno naplate sve plate i primanja koje je dobio za posao koji nije obavio
To je slucaj svuda i rekao bih da je ocekivano u letnjem periodu. Dok su remonti u toku, sistem radi preko elemenata koji nisu u remontu. Onda treba vratiti remontovane elemente u sistem i to sve trazi neke manipulacije na mrezi. Prebaci tamo, prebaci vamo. Najbolje je kad se iskombinuje sa nekom vremenskom nepogodom. Tu ukljucujem i visoke temperature. Takodje i ljudski nemar je interesantan faktor.Овде у околини већ данима струја нестаје по неколико пута на дан. Биће занимљиво на зиму.
Klime stvaraju drugi problem i resenje toga je bila masovna ugradnja kondezatorskih baterija u trafo stanice na niskom naponu.И код мене, ал' ми се чини да су заједно врућине и повећана потрошња на климе разлог за то.