Chat 12

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
.........
Da se ja pitam, zabranio bih kupovinu zemlje strancima u svakom slučaju......
Neko je gore pomenuo kako se shiptarija neće zadovoljiti administrativnim granicama i kako u tu svrhu naveliko kupuju nekretnine u okolini Vranja ....
Ako je ovo tvoj odgovor na tu problematiku onda moram da te priupitam da li ti smatraš da su shiptari ti strani državljani ( stranci ) ?

Formalno, po našim zakonima su naši građani, ali faktički svi znamo ko su.
Nemoguće je da naša država nema pravne stručnjake koji ovo mogu definisati na ispravan način u interesu našeg naroda.

Само да подсетим за време рата у босни и срј је увела блокаду републици српској. А важила иста правила и документа и онда и данас за становништво. Ова власт то није у стању да уради са косовом а имају српска документа није битна националност.
То са завлачењем продаје и фт1п је рај за тужбице и адвокате. Ако не прода један комшија онда ће други.
На западу је нормално да пре куповине у неком насељу провери се ко купује, каква му је финансијска ситуација и начин живота да не би којим случајем реметио углед насеља или дела града.
Ајде пробај ово и споменути код нас, нво једва чекају. У мрском нам комунизму то је било нормално, да не може свако живети у одређеном делу града или села.
И да се разумемо не терам контру него пишем онако како је стање на терену. Ово је само једно велико скретање пажње, наравно унапред договорено.

Pre mozda 2meseca bio u prodavnici i dok sam cekao nesto gledam na teglu sa necim i kad ono pise zemlja porekla kosovo a uvoznik za srbiju ta i ta firma.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Za sve što se pošalje iz srpskog dela kosova plaća se regularna carina.
Znači administrativno naša država priznaje drugu 'državu' na svojoj teritoriji.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Ma ovima sto kupuju po Vranju lepo trazis uvid o dokazu novca, odakle tebi tolike pare...

Nasi kriminalci svi beze dole , srpska lista u vladi sa pripadnicima uck.Vise je nasih u policiji dole nego siptara.

И код мене, ал' ми се чини да су заједно врућине и повећана потрошња на климе разлог за то.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh