mirosti
Član
Dali je ovo moguće? Zar su ovi sa zapada baš do te mere zatrovali Ukrajinu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo im je još ovaj epitet falio da se kompletiraju.Немој то да ми радиш са омиљеном ми "Викторијом"!
"Викторија" је "Краун Викторија" (заједно са исто-то-само-мало-другачије "Меркјури Гранд Марки"), једна од последњих класичних америчких фул сајз лимузина.
А "таун" у ознаци има "Линкол Таун Кар", исто тако велики седан, али ипак није поменути "Краун Вик".
Него, регрутациони клип украјинске војске који ми је натерао сузе на очи...
Dok je ova garnitura ne verujem.Jedino rečima,to da.Биће опет рата на Косову ето шта се спрема. Ако од септембра крену народу да одузимају возила на Косову неће проћи без крвопролића. Онај Курти се ускурчио, а ми вазда заузимамо неки гард спуштених руку. Место једном да им покажемо зубе и ако треба сви да гинемо да гинемо да се са том шаком козојебаца заврши једном за свагда. Да бар наша деца не морају да чисте оно што смо ми засрали.
Da li smo spremni da opcija bude i bombardovanje Srbije kao 1999?? Mislite da bi nam zapad tako lako dopustio intervenciju na Kosovu?? Cak bi nas jos zesce opleli sve u inat Rusiji.Биће опет рата на Косову ето шта се спрема. Ако од септембра крену народу да одузимају возила на Косову неће проћи без крвопролића. Онај Курти се ускурчио, а ми вазда заузимамо неки гард спуштених руку. Место једном да им покажемо зубе и ако треба сви да гинемо да гинемо да се са том шаком козојебаца заврши једном за свагда. Да бар наша деца не морају да чисте оно што смо ми засрали.
Mozd rat. Ali svi iz skupstine poslanici, iz bg skupstine i cela vlada u prve redove. I ti sa jima isto. Ja sam dosta ratovao. Kad su date gazivode pozivni br, potpisao za tablice 2016 i sad se pravi lud. O njegovim ortacima zvonku i radojicicu, da ne trosim reci. Pola novog sada zidaju oni. Ti isti nasi srbi sede u skupstini kosova i dobijaju debelu lovu. Da ne pricam o cenama u kosovskoj mitrovici. Bio par puta zadnji put prosle godine sest piva u kaficu sedamsto dinara. Dole su se svi sklonili koji su ovde u problemu sa zakonom i suruiu sa drugom stranom i sad im nikom ne smeta ko je kakva nacionalnost. Nemojte dozviliti da vas pali i lozi. Na konferencijama gde sam postavlja pitanja i odgovara. Sedi na petrovaradinskoj tvrdjavi i jede cevape sa ramom i kurtijem. A mi da ratujemoБиће опет рата на Косову ето шта се спрема. Ако од септембра крену народу да одузимају возила на Косову неће проћи без крвопролића. Онај Курти се ускурчио, а ми вазда заузимамо неки гард спуштених руку. Место једном да им покажемо зубе и ако треба сви да гинемо да гинемо да се са том шаком козојебаца заврши једном за свагда. Да бар наша деца не морају да чисте оно што смо ми засрали.