Chat 12

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dali je ovo moguće? Zar su ovi sa zapada baš do te mere zatrovali Ukrajinu?:sta:

Помешао са тојотом, претечом лексуса. Слична имена. Сад сам и ја увидео грешку.
У америци је назвали скраћено town vic

Poslednja izmena:
Немој то да ми радиш са омиљеном ми "Викторијом"! :eek:

"Викторија" је "Краун Викторија" (заједно са исто-то-само-мало-другачије "Меркјури Гранд Марки"), једна од последњих класичних америчких фул сајз лимузина.

А "таун" у ознаци има "Линкол Таун Кар", исто тако велики седан, али ипак није поменути "Краун Вик".

Него, регрутациони клип украјинске војске који ми је натерао сузе на очи...

Samo im je još ovaj epitet falio da se kompletiraju.
Neka snime takav spot u Rusiji.

Како вам се чини јучерашње Шизојево обраћање јавности у вези Космета? Да ли је у питању заоштравање ситуације или његово шизење достиже нове висине?

Одвраћање пажње од нечега. Санкције, недостатак струје, нема владе, нешто је обећао па није испунио... Ко ће га знати.
Иначе све похвале за обавештајне службе, кад су сазнали за тачан датум. Ал' их је схебо само тако.
У стварности толико тога су потписали и договорили да без знања некога из европе или америке нема мрдања.

I ko će biti ti koji će prodati po 40 din.Pa umesto da poskupi baš zbog tog rata,dešava se obrnuto.Da li ovi koji izmišljaju zanimaciju za narod da je narod prost.Ali i ne čudi me kada se pola Srbije vakcinisalo kako onda mogu da manipulišu.Projekat im uspeva 100% i šta god da navedu narod će prihvatiti.Jedan deo tog naroda će to platiti.Biće duga zima i zanima me koja će se onda igra smisliti da ne bi mislili o poskupljenjima itd.
Naravno,krivac-rat u Ukrajini pa korona,pa šta je sledeće.....Vodili su se ratovi i u Vijetnamu,Avganistanu,Iraku...pa nisu bili krivci za cenu žita.

Bojim se da će smisliti još neku igru pored ove 2 jer koliko se priča (informacije nisu proverene )-struja,voda,gas idu i do 40% gore.Tu će narod sa ovim zaradama koje su trenutno,biti sateran u ćošak ( bar većina).Da li će to biti nestašica hrane ili zveckanje oružjem u okruženju,uglavnom mora biti nešto zdravo krupno,mnogo krupnije da bi ta poskupljenja pala u zapećak.Naravno,ova poskupljenja će povući i poskupljenja drugih stvari koje su neophodne za neki normalan život.

Биће опет рата на Косову ето шта се спрема. Ако од септембра крену народу да одузимају возила на Косову неће проћи без крвопролића. Онај Курти се ускурчио, а ми вазда заузимамо неки гард спуштених руку. Место једном да им покажемо зубе и ако треба сви да гинемо да гинемо да се са том шаком козојебаца заврши једном за свагда. Да бар наша деца не морају да чисте оно што смо ми засрали.

Биће опет рата на Косову ето шта се спрема. Ако од септембра крену народу да одузимају возила на Косову неће проћи без крвопролића. Онај Курти се ускурчио, а ми вазда заузимамо неки гард спуштених руку. Место једном да им покажемо зубе и ако треба сви да гинемо да гинемо да се са том шаком козојебаца заврши једном за свагда. Да бар наша деца не морају да чисте оно што смо ми засрали.
Dok je ova garnitura ne verujem.Jedino rečima,to da.

Misliš nikome netreba da bude isteran, ili da ratuje?
Nažalost, koliko god nam se ne sviđa ovo što je drale napisao, još od kumanovskog sporazuma je jasno da sve vodi tome da se ta stoka mora zauzdati.
Nijedna ozbiljna država nebi dozvolila uništavanje svog stanovništva na svojoj teritoriji, ali pošto smo mi neozbiljni u svemu, a najviše u nacionalnoj politici, došli smo do stanja da nam se sprema oluja 2, ali sada unutar svoje a ne tuđe države.
Ista priča kao i kod rusa u ukrajini.. I oni su u sve ovo nevoljno ušli, ali šta su mogli? Da se sada povuku iza urala a kasnije kada tu dođe zapad da poskaču u japansko more..
Ako mislite da će se šiptarija zaustaviti na sadašnjim administrativnim granicama varate se debelo..

И опет овде купе брашно, кукуруз и бикове. Стварно не знам ко им то прода. Замисли шта би било да им то забране. Кад би неко хтео и смео.
Ако на западу буде тешко због економске кризе, овде ће то бити тешко³, а замисли тек у паразитској држави.
Хоће ли опет бити река аутобуса са косова на запад као пре неколико година кад су им мало заврнули руке.
И опет ако неко пали ватру то су турци, иначе велики вођини пријатељи.

И шта ту држава може да уради кад се продаје приватна имовина? Дали смо им личне карте, нема препрека. Зато зидај зграде по великим градовима. Има ко да купи.

Šta može da uradi?:sta:
Pa ono što bi uradila svaka ozbiljna država koja vodi računa o svojoj budućnosti.
Pre kupovine nekretnine/zemljišta pozoveš malo ljimanija na informativni razgovor da da izjavu šta planira sa tim i još malo se popriča sa njim, čisto da vidi da je posmatran.. Pa mu se kaže da malo sačeka do odobrenja transakcije. Pa se kasnije kaže da dopuni dokumentaciju.. pa se za jedno 7-8 meseci opet pozove itd.. posle godinu ili dve više i ne pokušava takve poduhvate..
Da se ja pitam, zabranio bih kupovinu zemlje strancima u svakom slučaju, kao što svaka ozbiljna država radi..
Btw oni kupuju i to što se gradi po velikim gradovima.. pola beograda na vodi su pokupovali.

Da li smo spremni da opcija bude i bombardovanje Srbije kao 1999?? Mislite da bi nam zapad tako lako dopustio intervenciju na Kosovu?? Cak bi nas jos zesce opleli sve u inat Rusiji.

Mozd rat. Ali svi iz skupstine poslanici, iz bg skupstine i cela vlada u prve redove. I ti sa jima isto. Ja sam dosta ratovao. Kad su date gazivode pozivni br, potpisao za tablice 2016 i sad se pravi lud. O njegovim ortacima zvonku i radojicicu, da ne trosim reci. Pola novog sada zidaju oni. Ti isti nasi srbi sede u skupstini kosova i dobijaju debelu lovu. Da ne pricam o cenama u kosovskoj mitrovici. Bio par puta zadnji put prosle godine sest piva u kaficu sedamsto dinara. Dole su se svi sklonili koji su ovde u problemu sa zakonom i suruiu sa drugom stranom i sad im nikom ne smeta ko je kakva nacionalnost. Nemojte dozviliti da vas pali i lozi. Na konferencijama gde sam postavlja pitanja i odgovara. Sedi na petrovaradinskoj tvrdjavi i jede cevape sa ramom i kurtijem. A mi da ratujemo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh