MOMOSARIC
Član
Kod nas kad se vozis autom gdje god , ako nema naselja prelijepo , a ako ima kuca ,katastrofa uglavnom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Užice urbanistički genocid meni šurak jedno vreme živeo tamo,gde je on kuću napravio nikad se nisam osećao bezbedno kolika je to strmina,komšija ispod odžak mu gadja u njegovo kupatilo na spratu.Svakako, treba videti.. Mene kako godine stižu, sve sam više zaljubljen u srbiju...
Toliko ima lepih predela da je za ne verovati, da nam je samo malo boljeg standarda, ugledali bj se na neke druge, pa ne bi bilo smeća i takvih gluposti da nam ruže pogled...
Svi preko leta hrlimo u grčku, kao lepa je, međutim ja imam drugačije mišljenje, da lepo more imaju i plaže, i to je sve, sve ostalo je tuga i jad(to što njih zabole, je druga stvar, i gotovim ih zbog toga)
Ništa Austrija i Nemačka ne bi bile lepše da i mi imamo isto novaca pa održavamo fasade, cveće oko kuće i slično... Al imamo bogom danu prirodu za sve novce... Vojvodina ima i ravnicu, i o ovu našu planinu u sremu, kad pređeš savu i dunav, pa možeš naći šta ti srce želi, lepota čudo..
Da ne bude sve super idealno, i da, se ne naljuti neko ko je odande, al užice mi nije jasno, i da se ne lažemo ne liči ni na šta, čak šta više..
U septembru,jutarnja oko -2,-3 a u podne preko 20.A vetar.Užice urbanistički genocid meni šurak jedno vreme živeo tamo,gde je on kuću napravio nikad se nisam osećao bezbedno kolika je to strmina,komšija ispod odžak mu gadja u njegovo kupatilo na spratu.
A tek Zlatibor šta je postao,to je tuga.
Srećom Golija je ostala netaknuta,ali je surova planina u Junu zna da zaveje sneg.Nama je ostala kuća i koristimo je kao vikendicu,problem je što je put katastrofalan pogotovo poslednjih godina kad ga gaze šticeri.Ali milina kad se ujutru probudiš,a 10 km oko tebe ništa.
Ništa Austrija i Nemačka ne bi bile lepše da i mi imamo isto novaca pa održavamo fasade, cveće oko kuće i slično...
Oni moraju da rade fasadu. Komsija iz svice pricao o tome, ako ti ne uradis fasadu poslace drzava radnike koji ce to uraditi pa ce ti poslati racun.Svakako, treba videti.. Mene kako godine stižu, sve sam više zaljubljen u srbiju...
Toliko ima lepih predela da je za ne verovati, da nam je samo malo boljeg standarda, ugledali bj se na neke druge, pa ne bi bilo smeća i takvih gluposti da nam ruže pogled...
Svi preko leta hrlimo u grčku, kao lepa je, međutim ja imam drugačije mišljenje, da lepo more imaju i plaže, i to je sve, sve ostalo je tuga i jad(to što njih zabole, je druga stvar, i gotovim ih zbog toga)
Ništa Austrija i Nemačka ne bi bile lepše da i mi imamo isto novaca pa održavamo fasade, cveće oko kuće i slično... Al imamo bogom danu prirodu za sve novce... Vojvodina ima i ravnicu, i o ovu našu planinu u sremu, kad pređeš savu i dunav, pa možeš naći šta ti srce želi, lepota čudo..
Da ne bude sve super idealno, i da, se ne naljuti neko ko je odande, al užice mi nije jasno, i da se ne lažemo ne liči ni na šta, čak šta više..
To je to
Sve je to dobro, da vidis kako je gadno kada izores minu ili tromblonTo je to
Jbg neda nam se svima da smo sremci pa da plugovima i podrivačima nalazimo zlatne šlemov, nekoga su i močvare trebale da zapadnu
Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока
Moj drug kad je bio tamo kaze mi ide neka nazovi kontrola ulicom i oni gledaju kuce i dvorista i onda kazu gde sta treba da se radi da bi po njihovom bilo kako treba. Ti onda ne mozes da uzmes to sam da odradis nego za taj poso angazujes neku firmu ili tako nesto. Dodju onda kaze 2-3 coveka i za neke sitnice i par sati trtkanja oko toga uspostave racun recimo 3-4000 CHF.Oni moraju da rade fasadu. Komsija iz svice pricao o tome, ako ti ne uradis fasadu poslace drzava radnike koji ce to uraditi pa ce ti poslati racun.