Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima ga na FB ako si mislio na Roberta.Od kada se "rasrdio " i otišao sa foruma ,uopšte ne zalazi ovamo .Jedino da mu prenesem želje.
Ima li kakav poklon ?
Добро то, а цене ђубрива, хемије, семена? Рипило и код њих на горе колико и код нас?Danas bio u Rumuniji,u ni jednu prodavnicu ne možeš ući bez dokaza da si vakcinisan.
Da ,na njega sam mislio.Ima ga na FB ako si mislio na Roberta.
Brz i lak oporavak kolezi KišuTrenutno se bori protiv korone.
Za đubrivo se nešto raspitujemo ali izgleda slaba vajda.Добро то, а цене ђубрива, хемије, семена? Рипило и код њих на горе колико и код нас?
Оооо... Па тај Самарџић се пре десетак година појавио на војном форуму и почео да износи своје приче, ал' је тамо наишао на екипу која много и радо чита и копа по архивима. Нисам имао воље да сву ту дискусија читам, ал' је оно било нехумано колико су му побијали готово сваку тезу са којом је изашао, да би се завршило што су му исправљали чак и илустрацију коју је хтео да искористи за неку од својих књига.Tako da ovo Samardžićevo je laprdanje kao i uvek.
Šta je po tebi istina.Ovaj drugi tekst nije Samardžićev.Ili smo mi mladi da bi diskutovali.Oni što bi mogli da znaju-njih više nema.ili se držimo one-pobednici pišu istoriju.Оооо... Па тај Самарџић се пре десетак година појавио на војном форуму и почео да износи своје приче, ал' је тамо наишао на екипу која много и радо чита и копа по архивима. Нисам имао воље да сву ту дискусија читам, ал' је оно било нехумано колико су му побијали готово сваку тезу са којом је изашао, да би се завршило што су му исправљали чак и илустрацију коју је хтео да искористи за неку од својих књига.
Оно што ЈЕСТЕ, а не оно што хоћемо ти, ја или неко трећи хоће да верује и оцењује нешто као истину.Šta je po tebi istina.