Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Idu po sajmovima a u sigurnost i bezbednost radnika se dinar izgleda ne daje.Klasicna domaca kompanija.Imam rodjaka koji zivi blizu te fabrike u Lestanima gdje je bila eksplozija . Kaze masa klinaca lokalnih radi tu i strahuju da je vise mrtvih nego zvanicno 2 sto su rekli
"EDePro" već leteo u vazduh, proizvodio rakete za Jermene | Društvo i ekonomija | Direktno
U snažnoj eksploziji koja se dogodila danas u fabrici protivgradnih raketa 'EDePro' poginula su dva radnika a 15 ih je povređeno. Slična nesreća dogodila se i 2008. godine u kojoj su povređena tri radnika, jedan od njih teže. 'EDePro', osim po proizvodnji protivgradnih raketa, javnosti je poznat...direktno.rs
Прва Руска у Новом Саду и Ауто Иберија исто НС. Боља је Аутоиберија мада сам ја и у Првој налазио добре делове за Ниву.Je l' ima kod nas neka prodavnica koja drži delove za ruska vozila (ne MTZ)?
Kakva je serija zavisi od ljudi koji rade na njoj i budzeta za snimanje iste,ali gledano po romanima ,GoT je ispod Wheel of Time.I ako ovi idioti ne upropaste seriju ,vec se prica po internetu da ce to biti novi GoT po popularnosti.Npr i Witcher je jako dobar roman,ali eto gledano po seriji,bar meni licno se bas i ne svidja previse,ono dobra je ali moglo je puno bolje,a sam roman nije nista posebno losiji od GoT.Nemojte praviti gresku pa porediti popularnost GoT romana ,jer istu je stekao dobrim delom tek nakon serije koja se pocela snimati,mnogi su tad se odlucili procitati i roman.Pre same serije,GoT tj Song of Ice and Fire je imao dosta manju popularnost nego sto sada ima.GOT ni jedna serija ne može stići niti nadmašiti.Prva serija iz žanra epske fantastike koja je podigla lestvicu visoko među oblake, ostali se mogu truditi da je nadmaše i ništa drugo.