Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je l' ima kod nas neka prodavnica koja drži delove za ruska vozila (ne MTZ)?

Imam rodjaka koji zivi blizu te fabrike u Lestanima gdje je bila eksplozija . Kaze masa klinaca lokalnih radi tu i strahuju da je vise mrtvih nego zvanicno 2 sto su rekli

Idu po sajmovima a u sigurnost i bezbednost radnika se dinar izgleda ne daje.Klasicna domaca kompanija.

Malo selo koje polako izumire. Od 31-og u odeljenju,19 muskih bilo,sad nas je u selu trojica,cetvrti mi drug preminuo 2019 od raka a samo ja radim zemlju

Nadam se ce biti bolja serija od Game of Thrones,jer ako gledamo po knjigama,definitvno nema previse razmisljanja koja je bolja.

Jel Ima neko od forumasa da je upoznat sa programskim jezikom java I eklips? Da je radio I programirao u tom okruzenju potrebna mi je mala pomoc

GOT ni jedna serija ne može stići niti nadmašiti.Prva serija iz žanra epske fantastike koja je podigla lestvicu visoko među oblake, ostali se mogu truditi da je nadmaše i ništa drugo.

GOT ni jedna serija ne može stići niti nadmašiti.Prva serija iz žanra epske fantastike koja je podigla lestvicu visoko među oblake, ostali se mogu truditi da je nadmaše i ništa drugo.
Kakva je serija zavisi od ljudi koji rade na njoj i budzeta za snimanje iste,ali gledano po romanima ,GoT je ispod Wheel of Time.I ako ovi idioti ne upropaste seriju ,vec se prica po internetu da ce to biti novi GoT po popularnosti.Npr i Witcher je jako dobar roman,ali eto gledano po seriji,bar meni licno se bas i ne svidja previse,ono dobra je ali moglo je puno bolje,a sam roman nije nista posebno losiji od GoT.Nemojte praviti gresku pa porediti popularnost GoT romana ,jer istu je stekao dobrim delom tek nakon serije koja se pocela snimati,mnogi su tad se odlucili procitati i roman.Pre same serije,GoT tj Song of Ice and Fire je imao dosta manju popularnost nego sto sada ima.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh