Moram priznati da o tome još nisam razmišljaoSve je to dobro, da vidis kako je gadno kada izores minu ili tromblon
Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moram priznati da o tome još nisam razmišljaoSve je to dobro, da vidis kako je gadno kada izores minu ili tromblon
Neće mnogo vode proteći,evo i kod nas.Ni smo one žabe što su videle konja.Moj drug kad je bio tamo kaze mi ide neka nazovi kontrola ulicom i oni gledaju kuce i dvorista i onda kazu gde sta treba da se radi da bi po njihovom bilo kako treba. Ti onda ne mozes da uzmes to sam da odradis nego za taj poso angazujes neku firmu ili tako nesto. Dodju onda kaze 2-3 coveka i za neke sitnice i par sati trtkanja oko toga uspostave racun recimo 3-4000 CHF.
Kada sam čuo za cene mleka nije bilo više smisla gledati.Mi koji nemamo laktofrize imamo sada cenu od 26 dinara ( povećanje od 2 din).Oni koji imaju su na oko 31,32 i to je statistika u koju oni koji nisu u ovim vodama,veruju.Pa ministar ima samo dobre vesti za nas.Kako mi da dokažemo da te cene ima kod nas Ćorić i njemu slični.Gde su vama sa severa ti silni novci 700-800e po h ciste dobit.Cena stoka velika... bla bla
Nisam mogo vise da gledam prebacio na fudbal.