Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moj drug kad je bio tamo kaze mi ide neka nazovi kontrola ulicom i oni gledaju kuce i dvorista i onda kazu gde sta treba da se radi da bi po njihovom bilo kako treba. Ti onda ne mozes da uzmes to sam da odradis nego za taj poso angazujes neku firmu ili tako nesto. Dodju onda kaze 2-3 coveka i za neke sitnice i par sati trtkanja oko toga uspostave racun recimo 3-4000 CHF.
Neće mnogo vode proteći,evo i kod nas.Ni smo one žabe što su videle konja.

Al bi bilo posla po selima oko Kikinde gde je bila kolonizacija. Ima kuca koje su jos Nemci zadnji put okrecili 1945 pre nego sto su pobegli.

Zato što drže do urbanizma.Kad neko za 1000 godina bude otkopavao sve to može da stvori uniformisanu sliku kako je to nekad izgledalo.Nas kad budu otkopavali ima da se namuče da provale ko je ovde živeo :D

To je svuda normalno da se drži uniformisanost naselja,da se stara jezgra čuvaju od novogradnje ili da ta novogradnja ne odskače.Da se poštuje spratnost.

A sta ce to da nas zakopa za 1000 god?:unsure: Mislim na materijal , ne na Vuckovo zakopavanje. :haha:

Poslednja izmena:
Kulturna gospoda.Neće da im se naselja raspadaju i da se prave kičerica kuće.Zna se pravilo i zna se ko šta radi i da je plaćen za to.Pružiš se koliko si širok.

Moj drug iz osnovne škole , ode u Njemačku nakon 8 razreda , a bio talentovan pa završi neki fakultet , pa ode u SAD pa još jedan , pa radio u NASA , pa u GE inženjer tereniše po svijetu , dabome plata ogromna . Nego odluči da renoviraroditeljsku kuću i u Njemačkoj . I sad riješio da napravi okolo neku veću ogradu . Dobije projekat i dozvolu regularno , naruči firmu da radi . Kad su došli da šaluju , dodje neki stariji mještan , šta se radi komšija ,..eto pravimo ogradu ,...aha . Skupe se stanari , odu u opštinu i zabrane gradnju ograde jel im se ne svidja .
Najsmješnije je što je ovaj morao da plati fakturu firmi za ogradu iako nije ni napravljena , sve stavke na fakturi , a najsmješnija stavka pranje miksera za beton koji nisu ni došli .

Jbt,tema subvencije sto nam u martu nisu dali za gorivo a sad je najskuplje u okolini niko nista nije odgovorio sve okolo mazu,e to su pravi kad prica non stop a nista ne kaze

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Gledam a creva mi se prevrcu.
Ovaj Nedimovic stvarno ima zvaku alal mu brate, da je seljaci malo da ga dohvate i preslisaju...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Gde su vama sa severa ti silni novci 700-800e po h ciste dobit.Cena stoka velika... bla bla

Nisam mogo vise da gledam prebacio na fudbal.

Gde su vama sa severa ti silni novci 700-800e po h ciste dobit.Cena stoka velika... bla bla

Nisam mogo vise da gledam prebacio na fudbal.
Kada sam čuo za cene mleka nije bilo više smisla gledati.Mi koji nemamo laktofrize imamo sada cenu od 26 dinara ( povećanje od 2 din).Oni koji imaju su na oko 31,32 i to je statistika u koju oni koji nisu u ovim vodama,veruju.Pa ministar ima samo dobre vesti za nas.Kako mi da dokažemo da te cene ima kod nas Ćorić i njemu slični.

Imam rodjaka koji zivi blizu te fabrike u Lestanima gdje je bila eksplozija . Kaze masa klinaca lokalnih radi tu i strahuju da je vise mrtvih nego zvanicno 2 sto su rekli

Prolazio sam auto putem u trenutku prve eksplozije, prvo rakete na sve strane pa zatim tup i jak udarac, dosta ljudi stalo na putu da vidi o čemu se radi..iskreno samo sam zgazio gas ,jer sam mislio da je explodirala kasarna . Strašan oblak, kao posle nuklearke.

Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh