Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Написали сте да је ваш пријатељ исплатио трактор који му још није испоручен. Платио трактор који није видео. Са друге стране имате 10 мтз-а од којих је један исправан и може се одмах возити. Нисам упућен у цене али 130 кс је барем 30 000 €, стварно тај ваш пријатељ има пара или живаца за цело село.

Za Sapatnika da ne kvarimo drugu temu.
U RS postoje dvije a možda i tri Kostajnice a tek koliko Stoji postoji? :ROFLMAO:
I bez toga za poznavanje ljudi sam ja jako loš sagovornik. Ne izbjegavam ljude i ne poznajem nikog sa kim nisam dobar ali nemamo zajedničkih interesa a još manje tema za razgovor.
Možda i poznajem tu Stoju.

Има она фора када се мп3 појавио на телефонима. Разговарају две "другарице" и једна набацује неког дечка овој другој. Та друга је стоја из костајнице.

Овако је било са порукама од кризног штаба ако се не варам у марту/априлу прошле године. Када је уведен карантин и забрана кретања. Изгледа да они знају нешто што ми не знамо...

Baš se oseća pustoš u tržnim centrima,inače su rumuni veliki protivnici vakcinacije bar ovaj kulturniji deo (Temišvar),pričam sa ženinom sestričinom i zetom oni tamo rade i kažu da more kolega nije ni ne planira da se vakciniše.

Написали сте да је ваш пријатељ исплатио трактор који му још није испоручен. Платио трактор који није видео. Са друге стране имате 10 мтз-а од којих је један исправан и може се одмах возити. Нисам упућен у цене али 130 кс је барем 30 000 €, стварно тај ваш пријатељ има пара или живаца за цело село.
U pitanju su 2 različita čoveka. Ovaj što je uplatio, taj je uzeo kineza nekog i to se dešava ove god. A ovaj za mtz-a se desilo pre 10-ak godina... Sve lepo piše u porukama...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Ja sam prikolicu platio i rekli su za dva meseca kad su radili predracun,sad polako odlazu do decembra ce da stigne..

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Ja sam mislio da samo ovi iz Agrostandarda muljaju i lazu za rok isporuke ali ovi iz MBV Vrsca su ih presisali...tri meseca cekam jebanu prikolicu da mi dostave i kad god ih pozovem za nedelju dana stize i tako svaki put...danas zovem oni kazu pa trebalo bi sl. nedelje da se tovari ali racunaj do sredine decembra da ce sigurno biti kod tebe kuci..covek da poludi od njih vise

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Kum je kupio,tj uplatio Armatrak 2 meseca dana pre sajma-rekli mu 2 nedelje da se strpi za traktor...a napokon dobio traktor pre mesec dana.Lagali ga iz dana u dan,iz nedelje u nedelju...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh