Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa isto kao i mene,digo sam ruke vise..lepe pare su uzeli za prikolicu

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Vi što ste uplatili prikolice i čekate ćete još i dobro proći. Sve je poskupelo i to dosta. Neka napise neko ko je npr konkurisao na onom 50:40:10 konkursu za nesto koja je tada bila cena a koja je sada?

Cena traktora otišla za 2400 eu,kako i kad će se završiti niko ne zna,valuta je istekla ,prodavac je rekao još tada da će biti poskupljenje i da imaju zeleno svetlo da te predračune puste po tadašnjim važećim cenama.Šta će biti do kraja videćemo.

Ja sam prikolicu platio i rekli su za dva meseca kad su radili predracun,sad polako odlazu do decembra ce da stigne..

Kad kod nas takva situacija prvo plati pa cekaj jer slabo koja firma ima kapital da kupe pa da im stoje,tako cekaju ko uplati pa tek onda narucuju. Moj prijatelj sad uzeo novog basaka i kao zadovoljan sve ispostovali u roku

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ja bio gledati bašaka,slučajno banuo u NS kod njih reko aj da vidim neki model,oni mu gurnuli flajere u ruku ,kaže nema na lageru,nešto je bilo reči da se uplati ceo traktor i čeka par meseci i to je to.Mnogo su mi izgledali neozbiljno.Kod nas je sad stiglo par komada i po rečima vlasnbika sve je proteklo po dogovoru.A što se tiče ovih iz MBV-a meni nisu nikad tražili unapred da uplatim,tek kad stigne za isporuku.

Za prijatelja znam da uplatio akontno nesto pa tek kad je stigao traktor uplatio sve samo morao da ceka dok se ne sredi sva papirologija

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

A za traktor kad sam uzimao isto po uplati stize rekli mi u RTI,cekao sam ga mesec dana sve dok nisam pozvao i trazio direktora da bi mi sekretarica reka nakon pola sata me okrenula traktor vam se tovari sutra... ja sam prikolicu platio 10800e sa dodacima sad nemam pojma dal je skocila cena

A ko bi im kupio prikolicu kada bi covjeku odma na ulazu rekli " Ako hoces da kupis prikolicu moras odma dati 10000e a prikolica ce ti stici za 2-3 meseca. Sumljam da su turske firme toliko ne ozbiljne da lazu sve uvoznike iz Srbije da ce prikolice stici sledece sedmice, da li bi neko od vas poslovao sa takvom firmom dugi niz godina?

Није се укључио рефлектор да сензором. Намештен је да не ради дању већ само кад је мрак. Тренутно светле диоде али врло мало ( као и иначе док нема покрета) и ни на какав покрет се не укључује. Шта би могло да буде? Сутра ћу потражити гаранцију (купљен је пре годину дана) али се нешто не надам.

Ne bavi se više poljoprivredom ili mu to dođe kao dopunsko zanimanje,tj.poljoprivredom se bavi iz hobija.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh