Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E da vidite sto smo ja i moj cale izbetonirali put danas.Kupio ja 2 kubika savskog sljunka srednje velicine, nije onaj sitni a ni krupni. Posuli, nagazili i eto ga put za 15e. Jos kad padne kisa voda bude izmedju njega. Prekosutra je u planu dovuci krupni sljunak da naspemo dio dvorista gdje je kombajn
Ako nije oivičeno brzo će da se razleti.

Znas kako, kubik ipo smo spucali na cupriju. Jer je komunalno pre par dana izrovilo pola sela jer su postavljali zice za trafo pod zemljom. Iskopali su oni i tu moju cupriju i sav kamen odozgo zavrsio je dole medju zicama, a glina na povrsini. I ovo smo na brzaka dovezli i posuli da nije blato posle par kapi kise. Nismo se nesto puno trudili oko toga jer cemo na ljeto kada budu suse ubacivati cijevi u kanal i domacinski nasuti sljinkom.

Nezz gdje drugo da pitam pa cu ovde.
Sta mislite o malim skipovima-kombinirkama, tacnije o mf50. Cijena je 3000e ali bi se mogla jos dobro spustiti. Navodno kada se okrece kasika lijevo desno nece da se zaustavi ako pustis komandu, i ima jos ulaganja poput kocnica itd. Vizuelno je u dosta polosem stanju, fale skoro sva stakla i hauba. Ne bi radila nesto puno kod mene, koji kanal da se prekopa i da se nesto natovari....

A govore da nije obavezna vakcinacija.Meni je lako u penziji sam i ne idem na mesta gde su potrebne propusnice.Šta će ova omladina koja mora da radi.

Ма опуштено. Писао сам пре 10-ак дана да има оболелих код мене у фирми. Угрубо 2/3 вакцинисани су оболели. Има их пуно и рад је доведен у питање. Форсирање вакцинације...

Ja sam mislio da samo ovi iz Agrostandarda muljaju i lazu za rok isporuke ali ovi iz MBV Vrsca su ih presisali...tri meseca cekam jebanu prikolicu da mi dostave i kad god ih pozovem za nedelju dana stize i tako svaki put...danas zovem oni kazu pa trebalo bi sl. nedelje da se tovari ali racunaj do sredine decembra da ce sigurno biti kod tebe kuci..covek da poludi od njih vise

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Jedan moj prijatelj rešio da kupi kineza od 130 ks. Jedan deo uplatio a jedan podigao kredit i isplatio. To je bilo u avgustu i oni mu izdali predračun na kome piše da se traktor isporučuje po uplati. A sad mu kažu da će stići u decembru. Sad on hoće da uzme taj predračun i da ih tuži. Kaže sami su napisali da isporučuju po uplati...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Ne znam kako su sad. Ali pre jedno 10-ak godina komšija išao da kupi 1221. Imali na stanju 10 kom, i od tih 10 jedan je bio totalno ispravan...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Добро, мало сам карикирао али опет дође после месец дана. Неко на то чекање пропусти прави моменат за припрему, сејање итд. Да је у америци адвокати би навели и губитак производње итд. Па би тражили неку астрономску цифру. А овде се заврши на чекању.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh