Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za svaki materijal je predviđeno na koliko idu fuge ili diletacijski otvori.
Za ovo naše betoniranje je potrebno držati se propisa. U suprotnom će doći do pucanja.
Neće to narušiti nosivost ali neko gleda i na estetiku.

Kada sam pitao za betoniranje u aprilu bilo je 25 evra po kvadratu,sve njihovo.Kada sam pitao u avgustu rekao mi je 45 evra po kvadratu.A otprilike izađe ista cena po m2 komplet betoniranje naspram asfaltiranja gde je kompletno urađena priprema.

E da vidite sto smo ja i moj cale izbetonirali put danas.Kupio ja 2 kubika savskog sljunka srednje velicine, nije onaj sitni a ni krupni. Posuli, nagazili i eto ga put za 15e. Jos kad padne kisa voda bude izmedju njega. Prekosutra je u planu dovuci krupni sljunak da naspemo dio dvorista gdje je kombajn

Verovatno sto ga vuku izdaleka pa visoki troskovi transporta. Voleo bi da se oglasi jos neko iz Vojvodine da cujemo koliko je kod njih.

Tako je ovde , oko 1km je udaljenost od te sljunkare , a ako iceg imamo ovde imamo sljunka i pijeska . U krugu od 20km recimo , bilo gdje da zakopas od 2m pa do 5m dubine zavisi od lokacije nadjes sljunka kolko oces .

@emigrant
Kakva ce ti biti politika otkupa zitarica i formiranja cijena, posto se ovde mnogi zale kako ih otkupljivaci deru evo prilike da cujemo kakav je plan jednog otupljivaca?

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh