geci
Član
I tu da uvedu obavezno cipovanje i odmah znas ko je vlasnik pa opalis kaznu,vec kad si hteo pa se brini o njemu
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sto da me napadnu? Ja sam rekao da ih nahranim samoKako bi te napali sad iz onih organizacija za zastitu
A realno sta drugo covek da uradi kad niko drugi nista nece preduzeti.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Kakvo vadjenje na fore,koga briga sto si nesposoban pa ti pobegao ili ukrao,plati kaznu pa za sledeci ti misliPa već je rešeno,svaki pas uz obaveznu vakcinaciju dobija i čip.
E sad problem je što i kad očitaju čip,vlasnik ide na priču,pobegao je,neko ga ukrao i tako to.
Aludirao sam na nesto drugo, nije ni bitno.Sto da me napadnu? Ja sam rekao da ih nahranim samo
Znam na sta si aludirao nego se pravim pros pred javnostAludirao sam na nesto drugo, nije ni bitno.
Jednom kad nahranis posle nikad nece da odu, samo azil da otvoris
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Nema kazne,uhvate ga očitaju čip,kontaktiraju vlasnika i tako može bezbroj putaKakvo vadjenje na fore,koga briga sto si nesposoban pa ti pobegao ili ukrao,plati kaznu pa za sledeci ti misli
Sve sa pripremom i armaturom ? Kolike kocke ?Ja letos betonirao nešto po dvorištu. Oko 200 m2. Majstori i materijal nešto preko 5.000 evra...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Da je asfalt jeftiniji ?Beton ako ispuca ,mozes se slikati,asfalt uvek lako popravis,mislim da je on i nesto jeftiniji.
Ali nisi dijelio na manje kocke , nego sve iz komada ?Sve komplet. Dve kocke dimenzije oko 7x13 metara.
Letos mislis u leto 2020. ili sada u leto 2021? Ako te je sa iskopom, podlogom, nabijanjem podloge, armaturom betonom i majstorima toliko izašlo ti si jako dobro prošao. Koja je debljina betona i sa koliko mreža kada su tolike kocke? Teraš li viljuškar po tom betonu?Ja letos betonirao nešto po dvorištu. Oko 200 m2. Majstori i materijal nešto preko 5.000 evra...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Sad 2021. Debljina betona od 15-20cm, ima negde i deblje (jbg tako iskopali). Armarura na jednoj kocki je išla 10mm, pa kad sam video na računu da samo ona košta 1000 evra za tih nekih 90-ak kvadrata, onda smo u drugu kocku stavili od 8mm...Letos mislis u leto 2020. ili sada u leto 2021? Ako te je sa iskopom, podlogom, nabijanjem podloge, armaturom betonom i majstorima toliko izašlo ti si jako dobro prošao. Koja je debljina betona i sa koliko mreža kada su tolike kocke? Teraš li viljuškar po tom betonu?