Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I tu da uvedu obavezno cipovanje i odmah znas ko je vlasnik pa opalis kaznu,vec kad si hteo pa se brini o njemu

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Nekad je mesna zajednica kupovala patrone metkove i delila lovcima pa je dobovano selom da se psi vezu i zatvore tu nedelju kad je odredjeno da se resi pitanje lutalica ,nismo mi bogata zemlja da bi placali azile i ostale glupisti postoje jeftinija resenja .

U najkracem , razlike izmedju betoniranja dvorista i asfalta . Prednosti i mane , i razlika u cijeni ugrubo , npr duplo ,troduplo ,...
Orijentaciono kolko je nekog izaslo po m2 , i neki savjet ....

Ja letos betonirao nešto po dvorištu. Oko 200 m2. Majstori i materijal nešto preko 5.000 evra...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Letos mislis u leto 2020. ili sada u leto 2021? Ako te je sa iskopom, podlogom, nabijanjem podloge, armaturom betonom i majstorima toliko izašlo ti si jako dobro prošao. Koja je debljina betona i sa koliko mreža kada su tolike kocke? Teraš li viljuškar po tom betonu?

Betonirano je iz dva dela. Delili su po pola uzduž. Pa kad ovo prvo stegne onda razšaluju sredinu pa betoniraju drugi deo...

Letos mislis u leto 2020. ili sada u leto 2021? Ako te je sa iskopom, podlogom, nabijanjem podloge, armaturom betonom i majstorima toliko izašlo ti si jako dobro prošao. Koja je debljina betona i sa koliko mreža kada su tolike kocke? Teraš li viljuškar po tom betonu?
Sad 2021. Debljina betona od 15-20cm, ima negde i deblje (jbg tako iskopali). Armarura na jednoj kocki je išla 10mm, pa kad sam video na računu da samo ona košta 1000 evra za tih nekih 90-ak kvadrata, onda smo u drugu kocku stavili od 8mm...

Majstori su uzeli 6 evra po kvadratu za kopanje, šalovanje, sipanje i nabijanje podloge, postavljanje mreže, pravljenje betona i nalivanje, i na kraju ravnanje sa ravnjačom...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh