mirosti
Član
Ne kapiram zašto ga skidaš..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Лука, ти ли си?Jebemtizenomajku
Možda si naopako držao.Koristimo ga u 2 auta , pa i 3 . Pa zato. Nego ranije kad smo tek uzeli taj uredjaj drzao sam ga u ruci u visini unutrasnjeg retrovizora u momentu kad prilazim rampi i cesto se desavalo da ne otvori. Kad sam se zalio , covjek mi rekao da ga samo bacim do stakla , i stvarno nikad nije bilo problema do danas kad mi je ostao u pretincu. Mrzi me da stanem da kupim drugi , samo na jednom mjestu moze a duze se ceka a i ne idemo tako cesto tim putem a vazi samo u RS i ima ukupno dali 120km autoputa
Naopako Zalepi ga na šoferku kako dolikuje.Drzao ga za ovu ruckicu a natpis naprijed
Zato su šarplaninci zakon kad nisi na salašu,možda ne mogu protiv ljudi ,ali džukele su ga ugasili.
Kod nas je to odavno već rešeno na poljoprivrednim gazdinstvima.Problem su ostali koji se ne kontrolišu.Bice i ovde kad rese tu pricu sa cipovanjem.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока