Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koristimo ga u 2 auta , pa i 3 . Pa zato. Nego ranije kad smo tek uzeli taj uredjaj drzao sam ga u ruci u visini unutrasnjeg retrovizora u momentu kad prilazim rampi i cesto se desavalo da ne otvori. Kad sam se zalio , covjek mi rekao da ga samo bacim do stakla , i stvarno nikad nije bilo problema do danas kad mi je ostao u pretincu. Mrzi me da stanem da kupim drugi , samo na jednom mjestu moze a duze se ceka a i ne idemo tako cesto tim putem a vazi samo u RS i ima ukupno dali 120km autoputa

Poslednja izmena:
Dobro, ok... Kupimo neke stvari jedni od drugih.. Što bi rekao sale ratar" ali no"
Ili luka "ti ženo majku".. Itd itd..
Superbaća "ladno ko u betonskim svinjcu"...

Koristimo ga u 2 auta , pa i 3 . Pa zato. Nego ranije kad smo tek uzeli taj uredjaj drzao sam ga u ruci u visini unutrasnjeg retrovizora u momentu kad prilazim rampi i cesto se desavalo da ne otvori. Kad sam se zalio , covjek mi rekao da ga samo bacim do stakla , i stvarno nikad nije bilo problema do danas kad mi je ostao u pretincu. Mrzi me da stanem da kupim drugi , samo na jednom mjestu moze a duze se ceka a i ne idemo tako cesto tim putem a vazi samo u RS i ima ukupno dali 120km autoputa
Možda si naopako držao.

Klt3q1D.jpg

Taj tag sam prvi put video kad sam tovario bikove za Djurdjrvica pun kamion bikova Bane brat gazdin i ja u kabini ,i kad smo dosli pred naplatnu rampu objasnjava on meni kako funkcionise nema stajanja zaleti se on kad ono prc rampa se ne pomera kad je ukocio mislim da su se svi bikovi zakucali u kabinu ,vrati pa opet pa opet pa ga uze u ruku pocne ga kucati lupati i nista jedared popizdi otvori prozor i baci ga u pm vrati kamion i stane da uzme karticu.

Сваке године и ми овде мучимо муку са псима луталицама. И да се разумемо то нису улични пси него већина расни. Дођу на језеро или у парк и пусте их. Доста их је удомљено у селу али што је пуно пуно је. Мени су у последње две године десетковали живину. Али ово је катастрофа.

Kako bi te napali sad iz onih organizacija za zastitu
A realno sta drugo covek da uradi kad niko drugi nista nece preduzeti.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nisu ti psi krivi sto su ih neke moroncine izbacili na ulicu,ako nisi sposoban da hranis psa ,kod veterinara i nek ga uspava,ili ga nemoj ni kupovati na prvom mestu.Ja bih to pustanje pasa kaznio toliko da bi se vlasnik cesao gde ga ne svrbi dok god je ziv,strogo najstrozije moguce.

На западу је то решено чиповањем и морате имати дозволу за држање кућних љубимаца. Слажем се да пси нису криви али од кога наплатити сад штету. Ако су дивље животиње како онда.

Pa već je rešeno,svaki pas uz obaveznu vakcinaciju dobija i čip.

E sad problem je što i kad očitaju čip,vlasnik ide na priču,pobegao je,neko ga ukrao i tako to.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh