Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa moze i Mitas, ili Cultor, ja bih turske preskocio. Mada ima tu malo i srece, na kakvu seriju naletis, jer ako cemo iskreno sve su to manje vise sirotinjski brendovi (malo Mitas odskace).Meni je na 539 fabricki dosla nekakva marka MRF made in india, 6pr, kad cujes na prvu za izbjegavanje, ali je to izdrzalo 31 godinu i nesto oko 9500rh.

Samo da kažem da je počelo da me boli grlo i da osećam pritisak u očnim dupljama.Sve me podseća na prošli put kada sam imao KORONU.Nisam namerno išao da se družim s ljudima dok ne vidim šta je.

Не би био једини да му се двапут "посрећи", нити су такви толико ретки - ако се добро сећам, мајчина фризерка и њен муж су је зарадили у лето прошле године и овог пролећа. Ако им је за утеху, нису имали тешке симптоме, али су ипак била ван строја пар недеља.

Auuu,neki u kafic sa 12000e a ja sa praznim novcanikom

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ja i kad mogu pa ne idem tako da nista ne propustam

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

A u datom tekstu se neko poslužio izjavom našeg Radoslava Adamovića:Ministarstvo protiv poljoprivrede...
db3c57b43439c0293c5811b28099c70e.jpg

Sta mi se danas desi. Ovde na nasem autoputu imam onaj enp uredjaj , i danas isao u BL , i zaboravim ga staviti kao obicno iznad table , nego bio u kaseti iza mjenjaca . Malo se zaletio kod rampe kad on ne pisnu , ne otvori . Kad sam lego na kocnicu . Znaci , tacno sam stao u oar cm , cijala hauba ispod rampe do brisaca dosla rampa eto ma ni 5cm , samo nisam ni pipnuo . Jebemtizenomajku ... Jel neko razbio tu rampu , dal moze nastranu da ode , kolko je meka , dali bi razbila staklo ? Negdje je pisalo kolko se placa za unistavanje rampe ali zaboravio sam..
Tacno treba imati kameru onu unutra , bilo bi ekstra

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh