Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo da se malo nasmijete:
Pre par dana mi bili bratici, i normalno kao sva djeca malo starijeg uzrasta igraju igrice. Tu su oni meni pokazali kako sta funkcionise u igrici, ali su mi kukali kako nemaju para u igrici. A pare mozes dobiti tako sto provodis vrijeme u igrici, mozes ostaviti upaljenu igricu i ti ces sakupljati pare. Da ja ispadnem dobar stric kazem im da cu i ja skinuti tu igricu pa cu ostaviti telefon upaljen pa da se skupljaju pare u igrici koje cu im kasnije dati, sve sam ja to fino osmislio samo se telefon strasno grijao. I ja posto sam prepametan skontam da ubacim telefon na 5min u zamrzivac da se ladne...
I tako sam ubacivao telefon posle par sati rada, medjutim ja ga danas stavio u zamrzivac i drugar dosao da mu nesto povarim. Izjurim ja iz kuce da mu to zavarim i ostanem u radijoni da je malo sredim, i posle dva sata meni nesto padne na pamet telefon. Kad ja se sjetim da mi je osto u zamrzivacu😂, trknem brzo u kucu do zamrzivaca. Otvorim ja zamrzivac kad telefon blago poledio. Uzmem fen da ga odmrznem i evo radi jos. Tako da imate od mene preporuku na samsung a seriju ako ce te je ostavljati u zamrzivacu.

Ali , zato kod nas sve mora biti na 3 jezika . Evo sad uslika . Jebemtizenomajku dokle ide ljudska glupost

yM8kWTd.jpg

Znamo mi zašto je to tako ali malo da divanimo.
Podjelili su zemlju ali ni to nije dovoljno već su podjelili i jezik kao da se na onom jeziku, kako god da se zvao, nismo mogli sporazumjeti, Sad imamo prevodioce za isti jezik koji mlate dobre pare za prelistavanje starih spisa da bi utvrdili kako je ko govorio prije nekoliko stotina godina sa ciljem da dokažu da se ne razumijemo ako oni to dobro ne prevedu.
Još je dobro dok se neka usijana glava ne dosjeti da uvede staroslavenski, arapski i latinski kao službeni jezik.

Pogledajte ovo:
prvo se dijeli na Bosnu i Hercegovinu
pa se dijeli na Federaciju, RS i Brcko Distrikt
pa se dijeli na kantone
pa ima tri glavna covjeka koja rukovode njome
pa ima tri jezika
i na kraju tri naroda.
I de nek mi neko kaze kako da ova drzava funkcionise normalno?

Bar da je neka velika država. Kako god da je mjeriš nema duže od 400 Km.
A tek stanovnika!
Dok se nismo raselili nema nas ukupno za neki malo veći evropski grad.
Za ove azijske možemo samo da budemo statistička greška.

Te sam gledao kada sm uzimao za 539, nesto mi se nisu svidjele, nekako su bile tanke, mada ih je ovdje neko hvalio, mislim Zombi.

Znamo mi zašto je to tako ali malo da divanimo.
Podjelili su zemlju ali ni to nije dovoljno već su podjelili i jezik kao da se na onom jeziku, kako god da se zvao, nismo mogli sporazumjeti, Sad imamo prevodioce za isti jezik koji mlate dobre pare za prelistavanje starih spisa da bi utvrdili kako je ko govorio prije nekoliko stotina godina sa ciljem da dokažu da se ne razumijemo ako oni to dobro ne prevedu.
Još je dobro dok se neka usijana glava ne dosjeti da uvede staroslavenski, arapski i latinski kao službeni jezik.
Eh da je to tako bezazleno, ne bi bio problem..........

Gledao sam Mitas, Coltur, i te Turske Ozka razlika u ceni 2-3 hiljade nisu problem pare ali hteo bi kvalitet. Mitas imam na Zetoru i extra su.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh