aca74
Član
Ko ima stoku zna da nekada se uspe održati stoka i bez zrna kukuruza. Ne mora uvek biti prvoklasni obrok u jaslama. Normalno da su i rezultati skromniji sa slabijom hranom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lakše je u odnosu na stočarstvo.Tu nema diskusije.Ko god je imao malo više zemlje je batalio stočarstvo.Mi što imamo manje zemlje smo u neobranom grožđu.Uuuu... ispade ratarstvo med i mleko. Ne vidi onaj koji se nije bavio ratarstvom.
pitanje je koliko rade zemlje kad kukaju da nemaju scime hraniti ili im skup kukuruzNikako da ukapiras da ratar radi samo ratarstvo a stocar i ratarstvo i stocarstvo, i stocari imaju zemlju i ulozen kapital i oni rade ratarstvo ne pada im kukuruz sa neba
Zasto ne porediti,kupise tele ulozis 500+e uzmes 1 jutro u zakup ulozis 500+e i sta kaze matematika na kraju?Biće momci da vi ne razumete šta ja pričam. Barbula nisam idiot da ne razumem ovi što si napisao ali mislim da treba viša matematika da neko shvati ono što sam ja napisao. Napisao sam sa stanovišta kapitala investicije a ne rada. 1 bik i jedno jutro porediti.
Biće momci da vi ne razumete šta ja pričam. Barbula nisam idiot da ne razumem ovi što si napisao ali mislim da treba viša matematika da neko shvati ono što sam ja napisao. Napisao sam sa stanovišta kapitala investicije a ne rada. 1 bik i jedno jutro porediti.
Problem u stocarstvu je sto uvek moras imati dovoljno hrane bilo kakva da je godina dok u ratarstvu sta imas prodas caopitanje je koliko rade zemlje kad kukaju da nemaju scime hraniti ili im skup kukuruz
Šta imaš prodaš i ćao jel? Idi u temu u kukuruzu pa reci to onom sremcu sa 1.5 tonom po kj kukuruza. Ne zna čovek kako će godinu izgurati a nema šta da pomuze.. Njega izmuzliProblem u stocarstvu je sto uvek moras imati dovoljno hrane bilo kakva da je godina dok u ratarstvu sta imas prodas cao