emigrant
Član
Sem braće.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ја знам једну инстант фарму(из кесице) која нема једне краве на фарми осим у најлон кеси, и она увози млеко у праху и сурутку из Мађарске. Разбијају са производњом сира,павлаке и осталих ђаконија по старом породичном рецепту. И кажу иде ми фармерски посао, а и ратарство им иде, чудо државне земље на краве из кесице. Па ме чуди да вама који имате краве заправо једва крпите крај са крајем?Дали неко спомиње увоз млека,млека у праху сурутке итд!То је суштина проблема
Kako osjetili pare pa nude kredite ?I najzad posle duzeg vremena dobio sam poziv od neke banke, i pocele su ponude i nagovaranja da se uzme kredit, znaci osetili pacovi pare pa oce i oni da se omaste
Nisam siguran da je bas tako.Ratari puše već deceniju, dosta više.
Ja to stalno govorim ocu, ali nece ni da cujeA sto bi se zajebavali sa stokom mozemo i mi da budemo ratari ,prodas hranu i cao,prodas stoku i te pare ulozis u zakup proguras se malo za arendu i to je to
Ljudi naprimer kao ja, koji treba da obnove mehanizaciju, sad su dosli do nekih para pa razmisljaju o kupovini neke masine, ali para nema dovoljno e tu nastupaju bankari koji su tu da "pomognu"Kako osjetili pare pa nude kredite ?
Stocari se uporedo bave i ratarstvom ,i onda kad na kraju godine uzmu digitron i svedu racune zapitaju se koja im daska u glavi fali.Uuuu... ispade ratarstvo med i mleko. Ne vidi onaj koji se nije bavio ratarstvom.