Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Онда дејствуј по руској пословици: "Ако не можеш да их победиш - стани на њихово чело". ;)

...У смислу, постани њихов вођа.

Онако како пише.

Постани њихов "кинг".... или још боље... "квин"... ..."дрег квин".

1208983109.jpg.0.jpg

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Онда дејствуј по руској пословици: "Ако не можеш да их победиш - стани на њихово чело". ;)

...У смислу, постани њихов вођа.
Zamislite tu hordu za prebijanje(tipa jurisnih odreda paklenih navijaca i ostalih,velje nevolje itd)na stadionu ili na nekom javnom skupu. Ko bi se tu koga vise plasio,ultrasi ili gejosi?🤣

Кад већ знаш победника у ћерању ЛГБТ са нама обичнима, рекох - да нећеш нешто да предузмеш не би ли се нашао на победничкој страни (или још боље, станеш на њихово чело) и избегнеш да окусиш горчину пораза?

Кад већ знаш победника у ћерању ЛГБТ са нама обичнима, рекох - да нећеш нешто да предузмеш не би ли се нашао на победничкој страни (или још боље, станеш на њихово чело) и избегнеш да окусиш горчину пораза?
Opet ti pišem da sam dobro pročitao šta si napisao i nije mi jasno što me stavljaš na njihovu stranu.

Не стављам те ја на њихову страну, него видим да си ти оценио да ће такви преовладати и наметнути осталима свој резон, па сам се запитао да ли размишљаш да се продружиш "победничком тиму" и то у великом стилу. :)

Иначе, прочитао ти добро или не прочитао то што ти пишем, надам се да ћеш на крају схватити да је овде реч о бенигној зајебанцији, а не о ругању, етикетирању, вређању или нечем сличном.

Не стављам те ја на њихову страну, него видим да си ти оценио да ће такви преовладати и наметнути осталима свој резон, па сам се запитао да ли размишљаш да се продружиш "победничком тиму" и то у великом стилу. :)

Иначе, прочитао ти добро или не прочитао то што ти пишем, надам се да ћеш на крају схватити да је овде реч о бенигној зајебанцији, а не о ругању, етикетирању, вређању или нечем сличном.
Ne mislim baš da će preovladati jer smo mi na Balkanu ali da ih sve više ističu i propagiraju-čak pokušavaju da se proture kao predmet u školama.A mi kao tradicionalan narod ne reagujemo na to ili samo površno.Dokaz je i prošla subota.Dozvoliti takvu,sodomu i gomoru u glavnom gradu je već poraz.A vremenom će se još više osiliti.

Zaba se kuva na laganoj vatri, parada parada parad pa mic po mic i odrzala se. Sad to postala svakodnevna stvar. Do koju godinu tabali ove da paradiraju a posle koju godinu tako neko dosao na celo vlade. Koga zaboli za to, zaokupljen narod samim sobom. Ne trudi se da odrzava neke standarde. Ko krmaca u oboru, boli je **greška gde ce se osrati. Njoj je bitno da ima sebi da udovolji glad, zedj, nagon za razmnozavanje i zabavu. Kad nema to sto joj treba izvali hranilicu, kida ogradu... J*be se njoj dal ce sutra biti kisa ili je prestupna godina. Njoj njeno bitno.
Tako i covecanstvo. Ide unazad sa razvojem. Deca tuku nastavnike. Roditelji setaju kerove i gledaju sta bi poj*bali. Kakav brak ili bilo sta. Postovanje se samo po didulidu pesmama spominje. Ljubav takodje. Neki sami ostare birajuci jer nedo Bog da slucajno prihvate makar sta. Samo svoje **greška ne mere. Ono je bezgresno. Kasnije zastrane od davljenja jazavca pa kad smori rukoblud onda cugaju, drpaju zivotinje krisom ili najgore od svega, izopaceni guglaju decje slike.
Za koju godinu ima da imamo i paradu pedofila.

Predsednik sa sumnjivom diplomom, ministar sa sumnjivom diplomom. Svaki docekao kraj mandata... Politicari u aferama sa prevarama, obmanama, lopovlukom, trgovinom droge, oruzja, umetninama... Svako moze dodati po nesto na listu... Pa kad mogu oni onda ni narod nije bolji. Uostalom, nema ko to vise ni da kazni jer i ubicu da lisis slobode, pronace se dokona budala da mu brani pravo na slobodu jer i on je covek.

Sve to Bog i priroda uravnoteze vremenom

Drustvo gde ce cena da ode za 6 meseci niko ne zna. Neko je spominjao fjucerse i da je tamo 220eura. Ti fjucerski za dan padnu ili skoce za 10eura. Nama kao trgovcima je svejedno koja je cena, margina zarade je i ja 15din i na 30din. Ja bi voleo da bude 35din da ljudi zarade i kompenzuju los prinos.
Moja robu sve trpam na lager pa kako bude. Soju sam prodao samo nuzni deo da zaklopim kredite da mi ne odnesu plug iz avlije, ostalo ceka.
A šta će stočari na toj ceni od 35dinara i mleko od 24 din.Kod nas,koliko sam saznao je zatvoreno 4 gazdinstva kojo su završili sa mlečnom proizvodnjom (između 30 i 40 krava) u poslednjih par meseci.Ako cena mleka ozbiljnije ne ode gore,mislim i da da Bog da nisam u pravu da Kikinda neće imati za kratko vreme kravu (ako ne otvore muzej).Mislim na mala i srednja gazdinstva.

A šta će stočari na toj ceni od 35dinara i mleko od 24 din.Kod nas,koliko sam saznao je zatvoreno 4 gazdinstva kojo su završili sa mlečnom proizvodnjom (između 30 i 40 krava) u poslednjih par meseci.Ako cena mleka ozbiljnije ne ode gore,mislim i da da Bog da nisam u pravu da Kikinda neće imati za kratko vreme kravu (ako ne otvore muzej).Mislim na mala i srednja gazdinstva.
Zoki, veruj mi niko o tome ne vodi racuna, evo moj drugar prodao tri krave juce, ostavio neku telad, kukurz mu rodio bas lose a ima 25 grla mozda i vise, cena mleka je ista i nece gore da ide.Kako god da bude uvek neko najebe, uvek.
Uvek kada je hrana skupa i nema je tada najebu stocari kada je ima opet najebu i jdni i drugi ovo je sljam od drzave, dve godine nas jebavaju koronom, sada pocinje kosovo za to vreme narod ne moze ni da se pobuni, inflacija ogromna,sta da ti kazem a da vec to neznas.

Tako je u celoj Srbiji nažalost. Priča mi drug iz Mrčajevaca (drži farmu 60 grla) da se tamo gase sve ispod 20. Ni ostalima se na ovu cenu mleka ne piše dobro. I budimo realni, ko ima svoj laktofriz dobija više od 24 din + premija. Cena mleka bi trebala biti barem 70 dinara da bi mlekarstvo iole imalo smisla.

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh