Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Коментарисање испод тог клипа је дозвољено, па ко је "у теми", нека се не либи да срочи коментар у пар реченица.

sns kadar, svaki konkurs konkurisi i prolazi.I na savkom ima max bodova.

Sto nije ministar otiso kod nekog ko nije dupeuvlakac, ko ima mehanizaciju staru 40 godina.

Ne znam gde bih napisao pa aj ovde, nocas komsiji ukraden traktor 542 ispred kuce, noviji tip u ne bas sjajnom stanju pa ako neko nesto negde vidi cuje, svaka informacija koristi..

Код нас су пре неких 10-15 год крали тракторе виде га на улици закаче за путнички ауто и гас низ улицу. И онда су их вукли у неку шумицу где је некад био салаш и ту их разваљивали у делове. А прошле године дође човек код мене никад га видео, и пита као има ли ко делове за торпеда да продаје половне, реко земљаче код нас можда два торпеда у целом граду. После месец дана човек ми на вибер пошаље слике његовог торпеда и замоли да ако где га видим да му јавим пошто сам стално у атару, али на жалост и тај је вероватно у ситна цревца раскупусан.

Brali kukuruz i ostao na ulici sa nekoliko prikolica, raskacili za koju je bio zakacen i nema ga..

Najgore i kad uhvatis lopova moras lepo da ga zamolis da ti vrati,da nedozivi stres pa da te tuzi posle,ovde kod mene ljudi po celi noc dezuraju po ataru pa cuvaju papriku jer se krade nenormalno,a lopovi imaju vise prava nego ovi sto cuvaju svoje

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh