Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene je ranije išla navršena kikinda kao 1 tona drvenog uglja ( oko 7000 din).

Negde sam bio cuo da je prikolica kikinda sapurike,jednaka ceni jednog metera bukve...

Sent from my motorola one fusion+ using Tapatalk

Sta sam puta vidio kod nas bacene , obicno kraj Vrbasa ili Save u majdanima iskipana prikolica . Znaci rado bi dali dzaba od kuce da ne odvoze nedje . Neko koristi a neko baca , al nisam cuo da se prodaje

Kod nas jedan lik traži 100 e za Dubravu u gornje stranice.Nisam upućen da li mu je neko platio toliko.Uglavnom ih menjaju kore iz lokalne mini fabrike za proizvodnju holandeza koje dobiješ za dž ili prelazak na pelet.

Sta sam puta vidio kod nas bacene , obicno kraj Vrbasa ili Save u majdanima iskipana prikolica . Znaci rado bi dali dzaba od kuce da ne odvoze nedje . Neko koristi a neko baca , al nisam cuo da se prodaje

Nadjem ja na piku oglas da neki lik iz BL otkupljuje, komsija bas u to vreme krunio kukuruze i nozove tog sto otkupljuje i dogovore se za neku malo vise od simbolicne cijene i frajer na kraju ne dodje

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Ja sam davao za dz, nema ko da nosi...
Nesto ostavljamo, trosimo kroz kotao a nesto ili bacim ili sam vozio na adresu naravno za dz.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Koje kolicine P i K bacite kroz te sapurine,bolje na svoje njive ih istresite i malo razbacate sa vilama ,to plug sve lako zaore,ne gusi nista.

Citam negde na netu kako je mirno prosla parada bolesnika ,sad izgleda da nije,dobro je ima jos nade.A da sam vojnik ili policajac,pa tacno ne bih branio ta gov... na toj paradi pa makar posao izgubio.Pogledajte samo kako i decu dovode,uce ih od malih nogu ...nije svako za roditelje,takvima treba zabraniti da imaju decu,taman i donekle se potpomogne problemu prenaseljenosti planete.
https://fb.watch/89ZzIzZmuu/

Citam negde na netu kako je mirno prosla parada bolesnika ,sad izgleda da nije,dobro je ima jos nade.A da sam vojnik ili policajac,pa tacno ne bih branio ta gov... na toj paradi pa makar posao izgubio.Pogledajte samo kako i decu dovode,uce ih od malih nogu ...nije svako za roditelje,takvima treba zabraniti da imaju decu,taman i donekle se potpomogne problemu prenaseljenosti planete.
https://fb.watch/89ZzIzZmuu/
Meni ovde da sam vaki naki ,mrzim gembeše(pizde) ,a ti si zajeban i radikalan.
Tako treba.
A kerovi nisu ništa bolji od ovih gore spomenutih.(mislio sam na plavce)

Ал' има једна добра ствар код ових што поносно парадирају: још увек се међу њима нађе довољно фрикова који се експонирају "за све паре", па ће таква екипа и њен наратив вазда "жуљати мозак" општој популацији, без много шанси да она прогута тај све агресивнији "Ел Џи Блутут" (LGBT) наратив. Да су на паради неки мање-више не-фрикови и да иду са причом да су против дискриминације хомосексуалаца , па и да нађеш резон у томе за шта се боре и разумеш их, али то лудило са трансџендерима, браковима, неколико стотина разних родова... Биће ту још много ћерања, па ко издржи дуже.

Ал' има једна добра ствар код ових што поносно парадирају: још увек се међу њима нађе довољно фрикова који се експонирају "за све паре", па ће таква екипа и њен наратив вазда "жуљати мозак" општој популацији, без много шанси да она прогута тај све агресивнији "Ел Џи Блутут" (LGBT) наратив. Да су на паради неки мање-више не-фрикови и да иду са причом да су против дискриминације хомосексуалаца , па и да нађеш резон у томе за шта се боре и разумеш их, али то лудило са трансџендерима, браковима, неколико стотина разних родова... Биће ту још много ћерања, па ко издржи дуже.
Ali se pobednik zna.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh