Ti isti sto su nam ostavili i napravili lepu jugu '45.-te su dolazili kod moje prababe i babe(prababin brat i babin stric) i oteli posle zavrsetka rata 2 krave,2 konja,6 svinje i ostavili u kuci gde su ostala 5 deteta i 3 zene 12 kila zita i 18 kila kukuruza,ti isti su mog pokojnog dedu okarakterisali kao cetnicko i ljoticevsko dete kad je bio u vojsci a posto je covek bio ćata dopadne mu dopis iz sela,profilisanje danas sto se kaze, da mu se ne daje puska u ruke,da ne vidi gde stoje tenkovi i gorivo na pisti,da mu se daje da cisti klozete i sneg,ti isti su mog pradedu primili tek 1947.u zemlju iz zarobljenistva,ti isti su terali majkinog dedu na most na Moravu kod Ljubiceva da puca u zbeg dece i zena i starih,on odbio,dobije kundak u glavu i zaglavi zatvor,ti isti su(moj kum pokojni) prijavili oca 1988 da nosi kolac u crkvu i slavi slavu i Bozic jer je otac bio predsednik mesne kancelarije i jedini covek na teritoriji tadasnje juge koji nikad nije bio clan saveza komunista,nikad mu nisu priznali radni staz,mobilisali ga 1991 jos uvek kao predsednika mesne kancelarije i terali ga na ratiste,ti isti su zatvorili 1945. 6 domova u komsiluku kod mene jer su oterali decu na Sremski front od po 14 godina,ti isti su nas zaduzili milijarde pa ti i ja i svi ostali clanovi foruma vracamo te pare njihovoj deci koja sada vladaju. Govna su uvek ista,ona se ne menjaju,mi se menjamo,jer preko nas dolaze nasa deca koja ce biti malko drukcija od nas,koja ce da isto rade i da zive kao mi,na nama je da im pomognemo i omogucimo bolje koliko mozemo. Cast izuzecima iz tog rezima ali njih nema na prste jedne ruke da nabrojis a poginulim vojnicima njihovim neka je vecni mir,u kosti se ne dira.