Kremator
Član
Slazem se skroz, ali ovi su tolika govna da se u odnosu na njih sada pravi neki mit o titu i jugoslaviji ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I doso na vlast govnar koji se nije ni potrudio da sacuva nesto od stvorenog pa sjebo sve za par godina od silnih ustanova pa sve do Jugoslavije. Svakako da je imao i prtnere u ovom poslu oko rasturanja bivse nam lepe drzave!Jebo te tito, nije on isao i zidao i mesao malter, obrni okreni obicna figura... stvar je u sistemu, pa i za njegovo vreme se nosilo kuci sve i svasta sa posla i ustanova, samo sto je bilo para pa se to pokrivalo dok nije puklo sve tri lepe...
Da li si video ovo?Да ли је неко имао ту несрећу, као и мени што се догодило, да му у видно поље пар пута доспе ТВ репортажа о најновијим изумима српског Тонија Старка - Жељка Митровића? У ових пар дана за нама, био сам поред ТВ када су у сред вести убацили репортажу о... ручном лансеру ватрогасних ракета. Гледам снимак, слушам сиже и не могу да верујем - људови моји, тип 'ладно већ који пут зајебава читаву нацију својим бескорисним зајебанцијама!
Сам не гледам ТВ, просто се у неком моменту нађем у просторији где је неки укључен, а да гледам, не бих гледао ни "Пинк", а ни "Хистори" јер су подједнако плитки, само што ти за схватање да је "Пинк" такав, не треба неко знање, док за схватање тога у вези "Хистори (Ченела)" ипак треба мало претходно прочитане литературе. То се односило на период док су још имали којекакве документарце и слично - оно у шта су се претворили још у доба када сам понекад сео испред ТВ је још горе од тога шта се догодило МТВ-у.Zorge verovatno gledaš pink. Prebaci na agro tv ili history pa nećeš imati tih problema.
U pravu si za History , glupost nevidjena , ali Viasat history je nesto drugo , to je ozbiljan istorijski kanal . Bbc earth isto nije los kanalСам не гледам ТВ, просто се у неком моменту нађем у просторији где је неки укључен, а да гледам, не бих гледао ни "Пинк", а ни "Хистори" јер су подједнако плитки, само што ти за схватање да је "Пинк" такав, не треба неко знање, док за схватање тога у вези "Хистори (Ченела)" ипак треба мало претходно прочитане литературе. То се односило на период док су још имали којекакве документарце и слично - оно у шта су се претворили још у доба када сам понекад сео испред ТВ је још горе од тога шта се догодило МТВ-у.
Ja verujem da ima pozadine iza ove gluposti a to je Sandžak.Znači počinju polako i ovde da kuvaju čorbu.
Šta ćemo sad kroz amandmane uvesti:Sremce,Bačvane i Banaćane.
Mislim da ove političare iz 90-ih treba zakonom eliminisati inače nema nama mira.