MOMOSARIC
Član
Sta vrijedi pisati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kada pišeš o penzionerima,molio bih te da se ogradiš.Ne misle svi penzioneri isto.https://www.bizlife.rs/slovenci-koji-su-napravili-talking-toma-pokrecu-biznis-u-srbiji/ Ala rade NAPRDNI osim nikad veceg spoljnog duga tonemo kod zelenasa polako ali sigurno a i prodadose i ono malo bede drzavne svojine sto ostade da raskurcaju do kraja ovo malo camotinje pa da se razilazimo. U Srbiji je sitna parcelacija pa je nemoguce naci ni blizu ovakve povrsine.Izvori vode su prodati ,reke se stavljaju u cevi a poljoprivredno zemljiste se rasprodaje u bescenje a bojim se da ce ovakvim tempom vrlo brzo cena vode i povrtarskih kultura biti kao u pustinjskim zemljama Kuvajtu i Bahreinu ,
Ali sto kazu penzioneri VIDI SE DA PREDSEDNIK NESTO RADI SODOMA I GOMORA ali ajde da se malo podsetimo jednog veoma zanimljivog govora iz novije Srpske istorije
Tako je.Dok ne stavimo poklopac oni će nas sve više i više zakopavati.Samo kruže i preletaju a mi naivni.Taj je iz istog lonca, odnosno on je taj lonac iz kog su svi ostali izasli...
Ono sto nikada nesmes da zaboravis PEET A TO JE DA KOMUNISTI I SOCIJALISTI NIKADA NISU PRODALI NI JEDAN PEDALJ SVOJE ZEMLJE ni jednu livadu ni jedan rudnik ni jednu fabriku a ovi novi zbore BOLJE DA DAMO TAJKUNU 50 000 HEKTARA NEGO DA RASTE KOROV i tako da ne bi cela Vojvodina urasla u korov napravise ljudi OPSTI GRABEZ a sada ce igra da se igra kao u ajncu onaj ko drzi banku zdere sve oko sebe i oni ce biti i izvoznici i proizvodjaci i prodavci ovlasceni distributeri tako da neznam koliko ces ti u takvoj nelojalnoj konkurenciji sa starim traktorom i mozda nekim kreditima za sve i svasta moci da odgovoris na nove trendove. Ovi novi imaju i IZVRSIOCE sto nije bilo u doba socijalista i komunista i nezaboravi svaki od ovih novopecenih poljoprivrednika ne ulazi u projekat kao guska u maglu on vrlo precizno zna sve unapred a Slovenca je izgleda primio licno Nedimovic i pomogao mu u toj transakciji i u administrativnom delu. .Slovenac zna sta radi on je multimilijarder a ono sto je meni posebno interesantno da u istoriji nase drzave sve sto je stvarano hiljadama godina i sacuvano krvavo kroz vekove raskurcase raznorazni demokratski nistaci i hostapleri pomesani na kraju sa Naprdnim fekalijama i mi moramo da cenimo generacije KOJE SU SACUVALE SVE STO JE MOGLO DA SE SACUVA KUCA JESTE BILA PRAZNA FRIZIDER JESTE BIO PRAZAN ALI JE SVO NACIONALNO BOGATSTVO I RESURSI BILO NA IZVOLTE A OVI SADA PRODADOSE KAO NARKOMANI SVE STO JE MOGLO DA SE PRODA ZADUZISE I PREZADUZISE NACIJU I POKOLJENJA KOD ZELENASA A ZVALAVI PSIHOPATA salje narodu poruku sa nekog gradilista DA JEDE POLA LEBA , MAJONEZ I SALAMU PODRIGUSU I DA JE TO PRAVI OBROK PUN POGODAK a sa strane onaj logo OSECA SE ZADOVOLJNO U MESTU .........A bilo bi pozeljno, pametno i dobro i klipova sa takvim govnarom da ne gledamo vise.
Ima jedna narodna koja kaze STA JE TITO SAGRADIO OVI NE MOGU NI DA OKRECE i to je nazalost brutalna istina sve je receno a mene zanima a to je pitanje za skoro sve na forumu KOJI JE TO PREDSEDNIK ILI DIPLOMATA UCINIO VISE ZA SVOJU ZEMLJU OD DRUGA STAROG a najveci ekonomski napredak u istoriji nase drzave je ostvario MARSAL ciji je covek bio ostaje da se nagadja ali je napravio drzavu iz bajkeNisam procitao ceo post, u zurbi sam. Samo da odgovorim na ovu opasku da komunisti i socijalisti nisu prodali ni jedan pedalj svoje zemlje. Copavi je poklonio i to mnogo vise od pedlja i to nase zemlje, a ne svoje. Ti se Mornar malo priseti, verovatno znas o cemu se radi ili ako ne znas potrazi negde.
Moraju se razdvojiti na one pre Slobe i sa Slobom i posle Slobe.Dolaskom Slobe mi tonemo i tonemo.Šta god pričali o Titu ipak je tačan početak tvog posta.Koji komunisti.Pravi komunisti su pobijeni za vreme 2 rata.O četnicima,LJotićevcima i Nedićevcima istorija malo talasa-da bi dobili pravu sliku.Ima jedna narodna koja kaze STA JE TITO SAGRADIO OVI NE MOGU NI DA OKRECE i to je nazalost brutalna istina sve je receno a mene zanima a to je pitanje za skoro sve na forumu KOJI JE TO PREDSEDNIK ILI DIPLOMATA UCINIO VISE ZA SVOJU ZEMLJU OD DRUGA STAROG a najveci ekonomski napredak u istoriji nase drzave je ostvario MARSAL ciji je covek bio ostaje da se nagadja ali je napravio drzavu iz bajkeOvo je nedodirljivo ovo je neka svemirska dimenzija vodjenja drzave ceo svet na kolenima pred njim drzavnik ,nivo, maniri i nemojte ovo COPAVI ruzno zvuci a i nije zasluzio .Sto se tice poklona svoje zemlje verovatno nisi mislio na Trst a nisi mislio ni na Dubrovnik a nisi mislio ni na Kosovo a verovatno ne mislis ni na ovu rasprodaju po Vojvodini.Verovatno si ciljao na deo Baranje a veruj mi i da smo dobili celu Slavoniju ne bi bili ni bogatiji ni siromasniji. Stalno nam je neko drugi kriv. Slovenci su od odvajanja podigli svoju zemlju na mnogo mnogo visi nivo i oni su izgleda jedini tavorili u staroj SFRJ A OVO OSTALO JE SVE OTISLO U 3 PM SA KARTOM U JEDNOM SMERU ali ono sto je sigurno a sto mnogi nemogu da shvate svi su cepanjem SFRJ izgubili sve i napravili nenadnoknadiv ekonomski gubitak jel je trziste bilo ogromno i u bilo kojoj grani industrije si imao siguran plasman robe sto je mnogo bitna stvar. Od raspada su sve ekonomske veze popucale trazili smo nova trzista i sve je to bilo relativno.
E sada nasi ljudi rade kod INDUSA I KINEZA i to je nas najveci domasaj a drzava Srbija daje Indusima iz Nju Delhija i Bombaja po 10 000 eura po zaposljenom radniku i napravljenu fabriku kljuc u ruke i da ne placa nikakve dadzbine koliko god hoce .Dotakli smo dno a kada bi se drug stari probudio i video sta se radi ON BI MOMENTALNO SLOGIRAO I PAO U RAKU PONOVO. Mnogo smo se srozali pitanje je uopste da li za nas ima ikakve nade da se vratimo iz kome i da probamo cvrsto da stanemo na svoje noge. A koliko god da smo losi ovako nesto nismo zasluzili
Ma nije Tito sagradio nista sagradio Ceda narkoman i Mladjan Dinkic a gradi i ovaj sad BAL NA VODI i ostale bahanalije za stranacko dzet set drustvo,. Nego Krematore da ti kaze drug nesto u poverenju sve one ustanove koje su napravljene u vreme Titove vladavine u Kragujevcu ili okolini ako u jednoj od njih sada postoji toalet papir to je nemoguca misija o kakvom krecenju pricamo ovi nemaju ni sapun ni toalet papir u klonjari a sto kaze vrhovni raspirator OCE NAROD DA KRADE PA SE I ON SAM ZAPANJIO O KAKVOM SE NEKVALITETNOM NARODU RADINije "tito" sagradio nista, izgradio narod uz kredite i tudje licence za proizvodnju, bilo je malo i slifa, strucnjaka iz odredjenih oblasti ali se to danas raspalo sve kao atomska bomba, najbitnije danas je kojoj je pevaljki, starleti, odnosno lepo i tacno receno kurvi sta sevnulo, oteklo, ofarbano itd... a bas je ta medijska tematika izasla iz onog lonca...
Ja kada bi te sad upitao koje u nasoj drzavi po tebi uradio nesto dobro za svoj narod i drzavu ali sam da izbacis svoj stav i da iskazes svoje misljenje ti bi zanemeo i onda bi ili ignorisao ili bi se isklljucio sa foruma .Nadam se da imas barem delimicno neko svoje vidjenje KAKO TI SE CINI OVO DANAS I DA LI CENIS DA OVIM TEMPOM I OVAKVOM BRZINOM PREZADUZIVANJA MOZEMO SEBI PREKO SVETSKIH ZELENASA OBEZBEDITI I PROKRCITI NEKU SVETLIJU BUDUCNOSTUporediti Tita i onog bolesnog od ispod vrbe iz svog dvorista je bolesno, pa makar koliko bio slican komunizam sa socijalizmom.
Ono djubre je nanelo toliko stete regionu a po najvise svome narodu da od onda ni posle 30 godina nismo par koraka napravili ka nekim svetlijem zivotu.
Nije bas zasluzio on da crkne tako lako daleko od svoje zemlje.
Jebo te tito, nije on isao i zidao i mesao malter, obrni okreni obicna figura... stvar je u sistemu, pa i za njegovo vreme se nosilo kuci sve i svasta sa posla i ustanova, samo sto je bilo para pa se to pokrivalo dok nije puklo sve tri lepe...Ma nije Tito sagradio nista sagradio Ceda narkoman i Mladjan Dinkic a gradi i ovaj sad BAL NA VODI i ostale bahanalije za stranacko dzet set drustvo,. Nego Krematore da ti kaze drug nesto u poverenju sve one ustanove koje su napravljene u vreme Titove vladavine u Kragujevcu ili okolini ako u jednoj od njih sada postoji toalet papir to je nemoguca misija o kakvom krecenju pricamo ovi nemaju ni sapun ni toalet papir u klonjari a sto kaze vrhovni raspirator OCE NAROD DA KRADE PA SE I ON SAM ZAPANJIO O KAKVOM SE NEKVALITETNOM NARODU RADI