Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Добро бре, да л' у ово време свих тих друштвених мрежа, има и министар некакав "Твитер" налог, па када "безвезекне", да му се у фино сроченом посту укаже да је "безвезекн'о" и да то буде недвосмислено јасно свима?

Зорге, зар не пратиш шта је твитер избацио пре пар дана. Обележио је медије који сарађују са властима и који пишу објаве на твитеру. А разлог је баш овај ако и тресне нешто брзо се обрише и испегла а на медијима није ни изјавио.
Са друге стране он је министар и заступа владу и државу. Ако су на седници донели закључак да ће бити бољи резултати ове године па како то довести у питање.

Знам за то скорашње етикетирање "Твитера", али не капирам - мислиш да је то "Твитер" урадио да би лакше "пеглао" бедастоће које тамо објави наша влас', тј. да их фаворизују? Ипак мислим да им ови наши, какви год да су, ипак не иду низ длаку колико ови сматрају да треба, али опет, без обзира на то етикетирање, немам заблуде да наша влас' ипак пре свега ради за добро нас плебса.

Није то твитер урадио само код нас него глобално. А може бити и то што пишеш, имају пролазну оцену и на стакленим ногама ако се гледа из јевропе.
Па која влсст не ради за добробит грађана.

A otkud njemu 5-6 t? Ja govorim za moj kraj, vecina takodje da je susa velika, sada ispada da nece ni podbaciti nista

E za njega ćemo da glasamo_On je imo najveći napredak.Za 2 nedelje savladao vojnu obuku i postao ministar odbrane,sad je ministar policije.Respekt.

Da li je neko podneo žalbu srbijagasu za prošlu godinu zbog toga što nisu na vreme vratili zemlju što su iskopali?

Član Peet i taki slični njemu,a da ,skoro zaboravih i ono žuto đubre.
Jebo te ,i ono **greška iz Bačkog Gradišta što mu rođo klao Đurđevčane na pravoslavi božič.
Nisam otvorio ovu temu mozda vise od 7 dana jer se u zadnje vreme sve svodilo na koronu i nekih beznacajnih debata i sad kad otvorim opet nailazim na gluposti.
Tebe malo zasvrbi guza pa bi da se trljas o necemu ili kako tako olako znas da prozivas nekog u smislu ko ce i sta ce podrzati ili za koga ce glasati.
Za koga si ti glasao? Da slucajno nisi i ti medju vecinom koji su glasali za ove a sad ti smrdi ispod nosa sto si tada bio van svesti pa ti tesko pada zbog cinjene greske?!
Besmisleno je i govoriti o Vojvodjanskoj naciji a ne proglasiti je.
Sasvim druga stvar je to sto bi neko cak i ugasio ime Vojvodine. Vojvodina kao Pokrajna postoji i nikako i niko ne moze to ta ospori ili da je nazove severnim delom Srbije.

Radi li neko u Srbiji sita za kombajna ali sa jačim limom. Da ga ne krivi sapurika ?

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh