Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da narod nije zelio rat to se moze uzeti sa rezervom . I nije i jest . Nacionalizam je dosao u modu u pogresno vrijeme a i struktura drzave je pogodovala tome . Tranzicija iz godinama zabranjenog nacionalnog isticanja i slobode govora otisla je u drugu krajnost . Mislim da su i crkve odigrale veliku negativnu ulogu umjesto pozitivnu . Republicke granice su bile onda benzin na vatru .
Sto se tice pandemije bar vakcinacije vrlo brzo ce sve biti kristalno jasno .

Da je pao Milošević sve bi drugačije bilo.
Jedne prilike povela se slicna rasprava ( na nekom rostiljanju ) i tek jedan skoci i povika '' ma sta vi znate , mozda bi bilo i gore !''

dal sam tada bio pripit , umoran ili nesto trece tek nikako mi nije bilo jasno kako smo to ( kao narod i drzava ) mogli i gore da prodjemo ?

Eto nije mi jasno ni danas . . .

Jedne prilike povela se slicna rasprava ( na nekom rostiljanju ) i tek jedan skoci i povika '' ma sta vi znate , mozda bi bilo i gore !''

dal sam tada bio pripit , umoran ili nesto trece tek nikako mi nije bilo jasno kako smo to ( kao narod i drzava ) mogli i gore da prodjemo ?

Eto nije mi jasno ni danas . . .
Da li je moglo biti gore nego za vreme Miloševića i radikala kao "opozicije" i jedini koji nisu bili na demonstracijama.Samo treba pogledati sled događaja od 1989 - 2000

Od Slobe pa na ovamo sve grđi i grđi jaše.Sto je neko davno rekao "Prođe mi zivot dok se svi nakradu". Sve sto sam stariji sve sam vise ubeđen da smo mi neki poligon za to da se vidi kolko mogu da te kecaju,a da ne vade. Mi mu dođemo kao neki pilot projekat za guženje sirokih narodnih masa.A ovaj je sad ubacio i metod ubijanja u zdrav razum.

Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka

Они су то већ продали. Само да не буде оно чега се плашим а то је катанац на сточарство и ето житарица на тржишту да бирају. Онда може скоро све за извоз и нешто рекреативно за домаћу производњу.

Pa lepo kaže čovek ako pređeš iz nivoa 1 u nivo 2 to jest iz keca u dvojku lepo čovek govori kockarskim jezikom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh