Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima film “Težina lanaca”. Mnogo je lepo opisana naša mnogo ružna i tužna sudbina….
I baš u jednom delu kaže
“Ljudi su očekivali izbavljenje, a umesto toga dobili su NJIIH (Dačić, Tadić i sviiii ostali…)

Ja verujem da ima pozadine iza ove gluposti a to je Sandžak.Znači počinju polako i ovde da kuvaju čorbu.
Šta ćemo sad kroz amandmane uvesti:Sremce,Bačvane i Banaćane.
Mislim da ove političare iz 90-ih treba zakonom eliminisati inače nema nama mira.
Jesu zlo politicari iz 90ih al i narod iz 90ih je takav

У вези пописа и бирања нације шта мислите ко ће гласати за војвођанску нацију? Ако прође мења се пропорција и однос мањина. И ту већ може доћи до тражења већих права и "помоћи" од комшија. Један велики проблем за све нас овде у војводини.

Jesu zlo politicari iz 90ih al i narod iz 90ih je takav
A šta je narod mogao,kao i sad.Narodu je bilo do rata-lično tebi,na primer.Jedva si dga dočekao.Da je 9 mart uspeo,mislim da bi istorija krenula drugim tokom.Momenat kada je bilo kritične mase,bez radikala koji su se mudro šunjali uz vlast dok je nisu osvojili.Za mene ne postoji razlika između naprednjaka i radikala.To se vidi iz aviona.Ovo je Slobin sistem ali modifikovan.

У вези пописа и бирања нације шта мислите ко ће гласати за војвођанску нацију? Ако прође мења се пропорција и однос мањина. И ту већ може доћи до тражења већих права и "помоћи" од комшија. Један велики проблем за све нас овде у војводини.
Član Peet i taki slični njemu,a da ,skoro zaboravih i ono žuto đubre.
Jebo te ,i ono **greška iz Bačkog Gradišta što mu rođo klao Đurđevčane na pravoslavi božič.

Sve vas razumem. Onda da se vrati na primer 30% od onog koliko je pojedini region doprineo.Ne zaboravite samo da je Vojvodina ipak pokrajina u republici.

А ко ће бити ти фамозни Војвођани,оће то бити срби староседеоци или мађари или остале мањине,а можда могу ту уточиште наћи и црногорци? Како ће се одлучивати ко је војвођанин или војвођанер? Ово су отворена врата ка сепаратизму којем тежи оно крме задригло и продубљивање мржње између једнога народа као у Црној Гори.
Не волим политику али сам давно још рекао да смо ми у Војводини следећи који ће започети братоубилачки рат без победника и циља зарад распарчавања Србије.

A šta je narod mogao,kao i sad.Narodu je bilo do rata-lično tebi,na primer.Jedva si dga dočekao.Da je 9 mart uspeo,mislim da bi istorija krenula drugim tokom.Momenat kada je bilo kritične mase,bez radikala koji su se mudro šunjali uz vlast dok je nisu osvojili.Za mene ne postoji razlika između naprednjaka i radikala.To se vidi iz aviona.Ovo je Slobin sistem ali modifikovan.
Inace za razliku od diskusija o pandemiji u kojim se cesto licno sa tobom nebi slozio u ovome skorp potpuno . Imas nadahnuce ili sta , jedan jednostavan post a u sridu . Dobro sa prvim dijelom se ne slazem u potpunosti al ostatak izgleda svi podrzavamo.
Da , podsjeti me , sta bjese 9.mart , neznam tacno ?

Inace za razliku od diskusija o pandemiji u kojim se cesto licno sa tobom nebi slozio u ovome skorp potpuno . Imas nadahnuce ili sta , jedan jednostavan post a u sridu . Dobro sa prvim dijelom se ne slazem u potpunosti al ostatak izgleda svi podrzavamo.
Da , podsjeti me , sta bjese 9.mart , neznam tacno ?
9 mart 91
Ironično sam napisao da si jedva dočekao rat.
A o pandemiji će sve vreme pokazati.

Poslednja izmena:
Драле, по садашњем закону странцима није дозвољено да купују земљу. Не рачунам али бабе и како су дошли до земље. Пуно ситних парцела које се могу укрупнити. Ту треба тражити извор нестабилности. И то што смо се замерили коме смо могли.
Мањина има помоћ суседне државе да купују земљу и увећавају посед. Већ писано о томе. Ако прође војвођанин сигуран сам да ће тај закон бити склоњен и за кратко време нећеш имати метар земље угушиће те странци. И то не неки из холандије већ из комшилука. А што се тиче ко би се пронашао у новонасталој нацији моје мишљење је баш онај крем де ла крем друштва. То би било ин.
На својој кожи сам осетио то што сам потомак колониста пре 10-так година. Седимо нас три потомка од 1945 у кафани и прозивају нас потомци колониста краља петра.Ћутимо више их је и мислимо шта да радимо. Један од њих пијан и нешто покуша ни сам не зна шта. На крају је кафана страдала. Какав лом је био.
И сад сарађујем са појединцима али не заборављам.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh