Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesu zlo politicari iz 90ih al i narod iz 90ih je takavJa verujem da ima pozadine iza ove gluposti a to je Sandžak.Znači počinju polako i ovde da kuvaju čorbu.
Šta ćemo sad kroz amandmane uvesti:Sremce,Bačvane i Banaćane.
Mislim da ove političare iz 90-ih treba zakonom eliminisati inače nema nama mira.
A šta je narod mogao,kao i sad.Narodu je bilo do rata-lično tebi,na primer.Jedva si dga dočekao.Da je 9 mart uspeo,mislim da bi istorija krenula drugim tokom.Momenat kada je bilo kritične mase,bez radikala koji su se mudro šunjali uz vlast dok je nisu osvojili.Za mene ne postoji razlika između naprednjaka i radikala.To se vidi iz aviona.Ovo je Slobin sistem ali modifikovan.Jesu zlo politicari iz 90ih al i narod iz 90ih je takav
Član Peet i taki slični njemu,a da ,skoro zaboravih i ono žuto đubre.У вези пописа и бирања нације шта мислите ко ће гласати за војвођанску нацију? Ако прође мења се пропорција и однос мањина. И ту већ може доћи до тражења већих права и "помоћи" од комшија. Један велики проблем за све нас овде у војводини.
А ко ће бити ти фамозни Војвођани,оће то бити срби староседеоци или мађари или остале мањине,а можда могу ту уточиште наћи и црногорци? Како ће се одлучивати ко је војвођанин или војвођанер? Ово су отворена врата ка сепаратизму којем тежи оно крме задригло и продубљивање мржње између једнога народа као у Црној Гори.У вези пописа и бирања нације шта мислите ко ће гласати за војвођанску нацију? Ако прође мења се пропорција и однос мањина. И ту већ може доћи до тражења већих права и "помоћи" од комшија. Један велики проблем за све нас овде у војводини.
Inace za razliku od diskusija o pandemiji u kojim se cesto licno sa tobom nebi slozio u ovome skorp potpuno . Imas nadahnuce ili sta , jedan jednostavan post a u sridu . Dobro sa prvim dijelom se ne slazem u potpunosti al ostatak izgleda svi podrzavamo.A šta je narod mogao,kao i sad.Narodu je bilo do rata-lično tebi,na primer.Jedva si dga dočekao.Da je 9 mart uspeo,mislim da bi istorija krenula drugim tokom.Momenat kada je bilo kritične mase,bez radikala koji su se mudro šunjali uz vlast dok je nisu osvojili.Za mene ne postoji razlika između naprednjaka i radikala.To se vidi iz aviona.Ovo je Slobin sistem ali modifikovan.
9 mart 91Inace za razliku od diskusija o pandemiji u kojim se cesto licno sa tobom nebi slozio u ovome skorp potpuno . Imas nadahnuce ili sta , jedan jednostavan post a u sridu . Dobro sa prvim dijelom se ne slazem u potpunosti al ostatak izgleda svi podrzavamo.
Da , podsjeti me , sta bjese 9.mart , neznam tacno ?
Da je pao Milošević sve bi drugačije bilo.Nista 9 mart ne bi promijenio, da je uspio, rat u sfrj je vec bio ''dogovoren''.