mirosti
Član
Odlično se vidi.
I šta je bilo na izborima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa jel pevac još u savetu?Сад сам погледао и прочитао. Судећи по овоме ипак нисмо најгора м.з. у општини бачка топола. Сећам се првог савета кад је снс узео власт. Људи моји(што би рекао недимовић) у другом мандату нису успели ни у својим кућама потписе да скупе за кандидовање. Каквих је тамо ликова било уздизање као у романима. И све је могло и ништа није морало. Шта су они покрчили све предходне власти нису заједно а то је баш пуно.
I drugi su se kandidovali ali samo 5 ovih su imali validne prijave,ostalima su odbijene prijave kako piše u tekstu,pa su tužili pa su krenula ucene i pretnje da će supruge dobiti otkaz i tako ,sve lepota a živi s tobom u selu.Odlično se vidi.
Od americke invazije na tu drzavu niko nije proveo nista osim njih. Poznajem 2 koji au radili na ugovor za amerikance kao vojnici tamo, jedan je nazalost u drugoj oj turi poginuo. Tako da znam priču iz prve ruke sta su radili tom narodu. A postoje i svedocenja americkih vojnika sta su radili civilnom stanovništvu.Jedno vreme su i Rusi proveli tamo ?
То мајке ти ниси имао ништа паметније да кажеш?Ако ти је ментална граница ово што си изговорио онда јбг,угаси свјетло.Који су ђаво и ишли,Афганистан,Сирија,Либија,Ирак?Где је тај просперитет који су Американци донели,слобода?Како који извор нафте и опијума пресушује и почиње да кошта више него што добијају,дижу сидро и гас кући,а оставе ово што су оставили сад у Афганистану.Што су дошли на Косово,сигурно воле Албанце.Косово цијело лежи на рудним богаствима плус база у овом дијелу Европе је од животног значаја.Боли њих к... што су потровали и нас и албанце,дјецу поубијали.Cekaj nevalja da budu a nevalja kad odu ?
Не разумем,оповргни чињеницама?Знам да сте ви Словенци увјек били добар слуга рђавом господару,такав вам генетски састав,па да не гледам сад ко је коме омиљен,гледам онако како јесте.Nisu njegov omiljeni.
Biće-eto nas kod vas.Da,da,sad ćemo mi najebati,ćete viditi.
Brzo si pročitao.Не разумем,оповргни чињеницама?Знам да сте ви Словенци увјек били добар слуга рђавом господару,такав вам генетски састав,па да не гледам сад ко је коме омиљен,гледам онако како јесте.