Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сад сам погледао и прочитао. Судећи по овоме ипак нисмо најгора м.з. у општини бачка топола. Сећам се првог савета кад је снс узео власт. Људи моји(што би рекао недимовић) у другом мандату нису успели ни у својим кућама потписе да скупе за кандидовање. Каквих је тамо ликова било уздизање као у романима. И све је могло и ништа није морало. Шта су они покрчили све предходне власти нису заједно а то је баш пуно.

Сад сам погледао и прочитао. Судећи по овоме ипак нисмо најгора м.з. у општини бачка топола. Сећам се првог савета кад је снс узео власт. Људи моји(што би рекао недимовић) у другом мандату нису успели ни у својим кућама потписе да скупе за кандидовање. Каквих је тамо ликова било уздизање као у романима. И све је могло и ништа није морало. Шта су они покрчили све предходне власти нису заједно а то је баш пуно.
Pa jel pevac još u savetu?

Он је председник. Није он проблем него први савет мз који је био изабран. У новом сазиву има доста младих и школованих тако да има шансе још за нас. Хоће да раде и покрену неке ствари па видећемо докле ће.

Нису сви чланови. Омладина, покрет овај, онај. Нећеш чути на вестима али има насеља где снс нема ни једног члана у савету месне заједнице. Нису гласали за њих. Иначе насеља са великом мађарском популацијом.

Jedno vreme su i Rusi proveli tamo ?
Od americke invazije na tu drzavu niko nije proveo nista osim njih. Poznajem 2 koji au radili na ugovor za amerikance kao vojnici tamo, jedan je nazalost u drugoj oj turi poginuo. Tako da znam priču iz prve ruke sta su radili tom narodu. A postoje i svedocenja americkih vojnika sta su radili civilnom stanovništvu.

Cekaj nevalja da budu a nevalja kad odu ?
То мајке ти ниси имао ништа паметније да кажеш?Ако ти је ментална граница ово што си изговорио онда јбг,угаси свјетло.Који су ђаво и ишли,Афганистан,Сирија,Либија,Ирак?Где је тај просперитет који су Американци донели,слобода?Како који извор нафте и опијума пресушује и почиње да кошта више него што добијају,дижу сидро и гас кући,а оставе ово што су оставили сад у Афганистану.Што су дошли на Косово,сигурно воле Албанце.Косово цијело лежи на рудним богаствима плус база у овом дијелу Европе је од животног значаја.Боли њих к... што су потровали и нас и албанце,дјецу поубијали.

Šteta da se o tom diskutuje.
I oni 'jadnici' koji sad beže, da dođu u bezbednu sredinu, počeli bi da grade društvo po istim, afganistanskim pravilima i navikama.
Znači, imamo posla sa dve lica iste kovanice.

A generalno, NATO je tu nepravio nešto, što neka vojna organizacije nije smela da si priušti ni u snu.

SAD čeka još teško vreme sa tim dementnim predsednikom.

Nisu njegov omiljeni.
Не разумем,оповргни чињеницама?Знам да сте ви Словенци увјек били добар слуга рђавом господару,такав вам генетски састав,па да не гледам сад ко је коме омиљен,гледам онако како јесте.

Не разумем,оповргни чињеницама?Знам да сте ви Словенци увјек били добар слуга рђавом господару,такав вам генетски састав,па да не гледам сад ко је коме омиљен,гледам онако како јесте.
Brzo si pročitao. ;)

Na prostorima Afganistana sve imperije od Aleksandra Velikog na ovamo lomile zube.

Ja bi postavio visoku ogradu oko države i nek se međusobno pobiju kako god žele.

A realno je činjenica, da su u svim tim zemljama vlasti koruptivne, da si mi obima ne možemo ni u najgorem košmaru predstavljat. Pa narod bira nekog, koji predstavlja povratak u neka dobra stara vremena. Kako god to izgleda od nas, talibani običnom narodu donose neku stabilnost.

A tamo neki njihov obićan Jovan Jovanović ne razmišlja baš drugačije od talibana, samo što (nešto) manje koristi nasilje.

Ako u Rumunjskoj demonstiraju, zbog bilo čega i tamo uvek nose slike Vlada Tepeša - Drakule.

Па шта сам ја то онда лоше написао?Шта су уопште Американци тражили тамо?Зашто сада шаљу депеше свим својим савезницима на балкану,већином где има албанаца да их приме како знају и умеју?Шта албанци ће да их задрже да не крену пјешке опет ка западној европи?И сви од реда их на захтев ових прихватају?Каква је ту логика?Осим да су ти који их прихватају морони.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh