Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam.Koi rod zovu?
Biće im plaćeno.Nekoliko njih iz Bašaida je dobilo poziv ,ako sam dobro razumeo na 20 -setak dana.
Ja više ne mogu i NEĆU da idem.Neka malo izmene ekipe,da i drugi nešto nauče.Izgleda da artiljeriju ne zovu.To će aktivci da odrade.Ja sam PVP 30/2 inače imam dva VES-a
služio na kosovu i bio u borbenoj grupi. I pošto su mi isplaćene sve ratne dnevnice mene će zvati kad iz Albanija krene avijacija.
Nisam nikad išao tim putem ali ima tu jedan tunel Ljubelj- Klagenfurt koji je prokopan ručno.Najekstremniji planinski vrh preko kog sam vozio je Ljubelj između Slovenije i Austrije.
To je put kojim se vozilo dok nije prokopan tunel Karavanke.
N.visina je oko 1350m ali je uspon takav da sam na nekim deonicama auto vozio prvom. Sa austrijske strane je još strmije.
Jako mi je čudno da su tuda nekada vozili i šleperi.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Najekstremniji planinski vrh preko kog sam vozio je Ljubelj između Slovenije i Austrije.
To je put kojim se vozilo dok nije prokopan tunel Karavanke.
N.visina je oko 1350m ali je uspon takav da sam na nekim deonicama auto vozio prvom. Sa austrijske strane je još strmije.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Nisi dobro čitao.Nisam nikad išao tim putem ali ima tu jedan tunel Ljubelj- Klagenfurt koji je prokopan ručno.
Kopali ga zatvorenici iz logora Aušvic i Dahau za povlačenje njemačkih trupa sa juga.
Napisana je i kniga o tom pod nazivom Tunel.
Pre 4 godine sam bio ili 3,ne secam se. Na vrhu tog platoa je drzavna farma nekad bila, sad je drze privatnici, drze krave u prilicno losim uslovima i krompir uzgajaju. Koliko sam primetio krompir odlicno uspeva na toj zemlji. Nisam a kupio kombajn jer je bio u ocajnom stanju i dzaba sam potegao skoro 800km u oba pravca.Kud si ostavio kola? U Šipovu?
Ako si išao gledat mašinu, možda bi bilo da si išao prema Kupresu, gore neko prodaje muzejsku mašineriju. Ali put je asfaltiran, ne bi smeo imat problema.
Kad si to bio, da nisi bio možda 2002, a mi pišemo o stanju puteva danas.
Jesi li vozio preko San Bernadino prevoja? Vozio sam 5-6 puta tuda, gadno je zimi bas.Fluelapas, 2384m,9 avgusta sneg me uhvatio, tempetatura 1 stepen C. Pošteno sam se uplašio.
У земљама које сматрамо да воде диктатори буде 90-так % за, оставе и они мало простора. Овде све или ништа.Ubedljiva pobeda kandidata SNS-a na izborima za savet MZ u opštini Vrbas
Prema nezvaničnim informacijama, ubedljivu pobedu na izborima za članove Saveta Prve, Druge i Treće MZ Vrbas, kao i za Savet mesnih zajednica Ravno Selo, Savino Selo, Bačko Dobro Polje, Zmajevo i Kucura, odneli kandidati Srpske napredne stranke, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora Srpske...www.b92.net
Ja bih samo pozeleo njegovim glasacima da im kuca i domacinsto napreduje kao sad SrbijaУ земљама које сматрамо да воде диктатори буде 90-так % за, оставе и они мало простора. Овде све или ништа.Ubedljiva pobeda kandidata SNS-a na izborima za savet MZ u opštini Vrbas
Prema nezvaničnim informacijama, ubedljivu pobedu na izborima za članove Saveta Prve, Druge i Treće MZ Vrbas, kao i za Savet mesnih zajednica Ravno Selo, Savino Selo, Bačko Dobro Polje, Zmajevo i Kucura, odneli kandidati Srpske napredne stranke, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora Srpske...www.b92.net