Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
5 godina je verovatno iz razloga što je novu prvu pomoć retko ko kupovao.Ja sam recimo originalnu prvu pomoć iz Audija koja ima Bog zna koliko godina premeštao iz auta u auto a novu nisam kupovao sve dok nije postalo obavezno.Imam je i sada jer je u kompletu sa trokutom u stvarno lepom pakovanju.

Nekad je bilo premještanja ali ova uvezena auta to imaju u originalu. Rijetko to neko dira.
Danas zavirim u kombi kad rok istekao 2011. Kod mene je od 2001 i nikad nije dirano.
Dali je moguće da je kod stranih proizvođača taj rok upotrebe duži.
Kombi je 1997 god.

Kazu da je epicentar Veliko Blasko, to je prvo selo preko Vrbasa posle Klasnica, mada nije toliko jako treslo, mozda 10 sec

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Стварно је са нама из равнице к'о што ономад рече покојни Балашевић - почне да нам се манта у глави кад се препнемо на лотре....

Данас се враћам кући са неке сахране на Лешћу и спуштам се аутом Сланачким путем и док се нисам спустио и смот'о у Вишњичку, мислим да сам два -три пута "гут'о кнедле" и зијао да одчепим заглушене уши, к'о кад цепате на море, па кроз Босну пичите преко успона и спустова и почне да вам се догађа то заглушивање. Мислим, није то нека висинска разлика, ал' ја к'о да сам прелазио преко Караванки!

А и баш данас су "Штрабаговци" нашли да раде укључење на "Панчевца" из правца Карабурме - требало ми је више од сата да направим круг до "Дунав" и да се са друге стране укључим на "Панчевац". Завидео сам сваком скутерашу који се ноншалантно "профилтрирао" кроз нас који смо стојали у гужви. За тих неколико сати, заситио сам се Београда за две до три године.

Мени се то деси кад прелазим иришки венац кад идем за републику српску. Што се гужве тиче могао си за то време отићи до смедерева па преко дунава.

A šta misliš kako je nama koi putujemo svaki dan za BG?
Пааааа..... мало лакше него мени када сам се у време санкција, док сам дрљавом приградском "Ластом" сваког дана иш'о у средњу и на факултет. Некад ми је та рутина била нормално стање ствари, али данас.... Доживљавао бих то као казну.

Око сата од куће до средње школе или око сат и по до факултета нису били проблем када превоз иоле нормално функционише, али кажем - беше то време када су нам увели санкције, па несташице нафте, делова за аутобусе, обртних средстава... Било је привремених колапса система, па се догоди изостанак поласка због недостатка дизела, па то доведе до тога да следећи буде препун, претоварен, због чега врисне гума, јастук или нешто пето на сред пута....

Ja se popnem na voz sa samom pa mi se zapuše uši... Zamislite kako mi je kad idem za cg recimo,najgore mi valjda se zove bumbarevo brdo, od zlatibora ka novoj varoši, i bjelasica u cg.. A o banstolu da ne pričam..😊😊

Око сата од куће до средње школе или око сат и по до факултета нису били проблем када превоз иоле нормално функционише, али кажем - беше то време када су нам увели санкције, па несташице нафте, делова за аутобусе, обртних средстава... Било је привремених колапса система, па се догоди изостанак поласка због недостатка дизела, па то доведе до тога да следећи буде препун, претоварен, због чега врисне гума, јастук или нешто пето на сред пута....
I mladi hrle u veliki grad.Ako izuzmemo školovanje,ne vidim razlog.Iz neke mirne sredine beže u opšti haoas.

Ja se popnem na voz sa samom pa mi se zapuše uši... Zamislite kako mi je kad idem za cg recimo,najgore mi valjda se zove bumbarevo brdo, od zlatibora ka novoj varoši, i bjelasica u cg.. A o banstolu da ne pričam..😊😊
Ниси ти на платоу Шипова био,каква бјеласица,бумбарево брдо и сл.Тамо кад се пењеш хваташ ваздух на сваки метар, а ауто неће да иде.А кад се попнеш горе останеш без даха од призора,колико је лијепо и чисто.Ишао сам горе да гледам Клас Јагуар на фарму,кад сам срео човјека иде у једној руци секира у другој пушка,питао га на кратко за здравље,каже чувај се међеда :haha: Из кола не излази без пушке ил секире.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh