Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gorivo za dinar skuplje, euro dizel 163.40. Pa Dokle Viseeeeeee???????????????!!!!!!!

strasno, dokle ovo ludilo ide
Ovo je NAJBIZARNIJI SCENARIO koji je mogao Srbiju da snadje. Prvo je dosla na vlast osoba bez dana radnog staza a onda taj neradnik i parazit koji je ceo zivot nesto bukao po mitinzima toliko korumpira ovo vec srozano drustvo i uvodi najgore moguce mere za srozavanje drzave postavlja mafijase i lopove na sva kljucna mesta i nagradjuje dupelisce,poltrone i mazohiste a tera iz Srbije moralne,pametne,disciplinovane i skolovane. Kada je Seselj izasao iz zatvora u periodu dok se jos nisu slizali na prst u guzu pricao je za njega da ga je mrzela cela Radikalna stranka jer je posedovao najgore ljudske osobine. Na zalost sponzor krvave porodice Klinton je prvi covek ove jadne ponizene i iscrpljene drzave
Nadao sam se da ce ovaj kancer koji je zahvatio nasu drzavu i drustvo a nazalost i moje sportsko drustvo Partizan DA CRKNE NAPRASNO jer bi to bila najveca sreca za nas narod nasu buducnost nasu decu ali izgleda da ce dusevni bolesnok da traje kao pokojni Artukovic to je valjda tako zapisano da svi ti zlocinci traju u nedogled.
Bili je lepo u koroni sto psiho nije mogao da drzi mitinge i to je bilo bitno i za psihu naroda i za smanjivanje nepotrebnih troskova iz naseg budzeta i nazalost posto je korona prosla psihopata zeljan da mu aplaudiraju placeni i ucenjeni opet u transu svrsava i leci svoj poremeceni ego dok mu ucenjeni intelektualni krem Srbije aplaudira. Ima li kraja ovakvom uriniranju i povracanju po svom narodu ⁉️ ::lose::

Ovo je NAJBIZARNIJI SCENARIO koji je mogao Srbiju da snadje. Prvo je dosla na vlast osoba bez dana radnog staza a onda taj neradnik i parazit koji je ceo zivot nesto bukao po mitinzima toliko korumpira ovo vec srozano drustvo i uvodi najgore moguce mere za srozavanje drzave postavlja mafijase i lopove na sva kljucna mesta i nagradjuje dupelisce,poltrone i mazohiste a tera iz Srbije moralne,pametne,disciplinovane i skolovane. Kada je Seselj izasao iz zatvora u periodu dok se jos nisu slizali na prst u guzu pricao je za njega da ga je mrzela cela Radikalna stranka jer je posedovao najgore ljudske osobine. Na zalost sponzor krvave porodice Klinton je prvi covek ove jadne ponizene i iscrpljene drzave
Nadao sam se da ce ovaj kancer koji je zahvatio nasu drzavu i drustvo a nazalost i moje sportsko drustvo Partizan DA CRKNE NAPRASNO jer bi to bila najveca sreca za nas narod nasu buducnost nasu decu ali izgleda da ce dusevni bolesnok da traje kao pokojni Artukovic to je valjda tako zapisano da svi ti zlocinci traju u nedogled.
Bili je lepo u koroni sto psiho nije mogao da drzi mitinge i to je bilo bitno i za psihu naroda i za smanjivanje nepotrebnih troskova iz naseg budzeta i nazalost posto je korona prosla psihopata zeljan da mu aplaudiraju placeni i ucenjeni opet u transu svrsava i leci svoj poremeceni ego dok mu ucenjeni intelektualni krem Srbije aplaudira. Ima li kraja ovakvom uriniranju i povracanju po svom narodu ⁉️ ::lose::
Kad je prošla korona.Pa nismo obavešteni.Koliko vidim sad tek počinje pik,ne znam kojeg talasa i ključne su naredne 2 nedelje.

Nisam redovan pratilac dešavanja na olimpijskim igrama ali mi dira živac da od tolikih hiljada učesnika i pratećeg osoblja, nema ni jedan zaražen kovidom. Kao da ne postoji.
Čime su tako dobro zaštićeni?

Lepo kazes - Nisi redovan pratilac.
Nisam ni ja,ali pre par dana procitah da ima nesto preko 300 zarazenih ( novinari,radnici,osoblje i nekoliko takmicara.) A koliko znam takmicari su u strogom karantinu

Juče mi komšija reče da ga je zaustavila policija i napisala kaznu. Sve je imao što su tražili pa i prvu pomoć ali kažu da je istekao rok upotrebe i da moraju pisati kaznu.
Dali je neko imao slično iskustvo?
Do sad sam čuo da su, ali baš rijetko, pregledali sadržaj prve pomoći, vjerovatno ako nije originalno pakovanje, ali da traže rok upotrebe to nisam čuo.

5 godina joj je rok trajanja i mogu da te kazne ako je isti istekao.Već dva puta sam menjao prvu pomoć iz tog razloga.Kod nas Galenika prva pomoć sa isteklim rokom može da se zameni za novu u roku uz minimalnu doplatu.

Ovde u Apatinu je bilo skretanja pažnje od strane policije krajem prošle godine da se treba proveriti rok trajanja pošto na osnovu toga mogu da napišu kaznu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh