Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Treba da prođe.Mi sa audijem smo prošli.Ama ,ljudi,pitam,ako nema fabrički airbeg npr. yugo,jer prelazi tehnički?
U americi u vecini drzava i ne postoji tehnicki pregled, jer su ustanovili da njegov da kazemo "rad" mizerno utice na bezbednost saobracajaKod normalnih nebi ali ima i onih koi iz straha odbijaju i ako je muva na brisaču.
Recimo u Americi nećete proći ako sija " ček enđin lajt" pa taman da si Bajdenovac sin. A kod nas pola njih i nezna šta je to
Pa kako nikako mora sedište za decu ili busrer i tačka. A fabrički nemaš pojas što je po zakonu isto regularno i šta sad. Vezivaj, vari radi šta znašOK, mi smo svi odrasli u takvim kolima, nesreća je nesreća, i ne dao bog nikom da, se ikad išta desi.. Više me zanimalo kako zakon gleda na to..
Zakon gleda,kako da ti uzme što više para.OK, mi smo svi odrasli u takvim kolima, nesreća je nesreća, i ne dao bog nikom da, se ikad išta desi.. Više me zanimalo kako zakon gleda na to..
Ako su ga sada vratili neka se vrati ispita ih jesu li dobili dopis od gospodina Arsova? U kom stoi da se zbog zadnjeg brisača i prskalica netreba vraćati vozila.Мог оца вратили са техничког јер му на задњем стаклу не ради прскалица и јер су задње гуме биле обрнуте од смера ротације. Јбт ја моју ниву нећу смети ни отерати на технички има одма да ме ухапсе и заплене ми ауто.
Ovi oštriji kriterijumi kreću sa primenom novog pravilnika Oni pišu pravila i stiskaju nas a mi stranke pa ko duže izdrži.Jel bilo ovoga i pre ili tek sad od od kada se primenjuje novi pravilnik? Ja znam da kod nas do sad su samo naterivali na valjke i merili izduvne gasove ništa više nisu gledali. Kakve lampice, prskalice i ti bakrači...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока