Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa primer juga nema erbeg i nedaj Bože nesreće auto obavezno ide na vanredni tehnicki e tada ga gledaju pod mikroskop i šta misliš šta će biti? Neko mora biti kriv.

Kod normalnih nebi ali ima i onih koi iz straha odbijaju i ako je muva na brisaču. 😏
Recimo u Americi nećete proći ako sija " ček enđin lajt" pa taman da si Bajdenovac sin. A kod nas pola njih i nezna šta je to 😁
U americi u vecini drzava i ne postoji tehnicki pregled, jer su ustanovili da njegov da kazemo "rad" mizerno utice na bezbednost saobracaja

Ne razumem kako auto može biti kriv? Brzina, alkohol, ceveno svetlo, nepoštovanje propisa za sve ovo kriv je vozač. Otpo točak, puklo crevo od kočnica, zazor u sponama, luft u kugli, truo pod ili greda, nerade brisači opet kriv vlasnik auta ili onaj što ga pustio u saobraćaj znači opet čovek.

Пикидинац, нешто ме копка... Имам ауто регистрован на петоро путника (возач и четири путника), а позади постоје само два наслона за главу, али и три појаса (онај у средини је у две тачке). Током производног века тог модела, никада се позади нису појавила три наслона за главу, а сви аутомобили тог типа које знам су регистровани за петоро. Шта радите на линији техничког када вам дође такав ауто? Пререгиструјете на четири места без додадних перипетија или пуштате власника да доказује.... шта већ треба да докаже да би регистровао свој ауто?

To je ok prolazi i registruje se sa 5 mesta. Mnogo je takvih automobila. Pojas u dve tačke ne vraća putnika u nazad prilikom čeonog sudara kao pojas u 3 tačke koi mora imati naslon za glavu. Primer Yuga niti ima pojaseve niti naslone.Ijoš nešto program u kom radimo pri očitavanju saobraćajne automatski prepoznaje vozila koja imaju 4 mesta za sedenje i upozorava te.

Nisam dugo sad već imao zastavino vozilo, pa mi pade na pamet, kako neko sa jugom ili kecom vozi decu na zadnjem sedištu, kad fabrički nema pojaseve i nemaš kako da učvrstiš dečije sedište?

E to se desilo mom paši imao udes mali izleteo iz auta Bogu hvala sve je ok. Pa smo posle onim malim šnaper trakama vezali sedište ali sve je to improvizacija.

OK, mi smo svi odrasli u takvim kolima, nesreća je nesreća, i ne dao bog nikom da, se ikad išta desi.. Više me zanimalo kako zakon gleda na to..

Мог оца вратили са техничког јер му на задњем стаклу не ради прскалица и јер су задње гуме биле обрнуте од смера ротације. Јбт ја моју ниву нећу смети ни отерати на технички има одма да ме ухапсе и заплене ми ауто.

Jel bilo ovoga i pre ili tek sad od od kada se primenjuje novi pravilnik? Ja znam da kod nas do sad su samo naterivali na valjke i merili izduvne gasove ništa više nisu gledali. Kakve lampice, prskalice i ti bakrači...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

OK, mi smo svi odrasli u takvim kolima, nesreća je nesreća, i ne dao bog nikom da, se ikad išta desi.. Više me zanimalo kako zakon gleda na to..
Zakon gleda,kako da ti uzme što više para.
Pa ljudi jel ovo normalno što se radi sa tehničkim.Šta hoće-da pratimo Evropu.Pa mi teramo ono što su oni odbacili.Videla žaba da se konj potkiva pa hoće i ona.E naši izigravaju tu žabu.
Prvo i najvažnije da nam putevi nisu prešli tehnički.Šta očekivati od vozila,stara po 10 godina i više.Da sve bude na svom mestu.
A ovom čoveku što fale brisači treba besplatno uraditi tehnički-koliko su se izblamirali ovi iz policije.

Мог оца вратили са техничког јер му на задњем стаклу не ради прскалица и јер су задње гуме биле обрнуте од смера ротације. Јбт ја моју ниву нећу смети ни отерати на технички има одма да ме ухапсе и заплене ми ауто.
Ako su ga sada vratili neka se vrati ispita ih jesu li dobili dopis od gospodina Arsova? U kom stoi da se zbog zadnjeg brisača i prskalica netreba vraćati vozila.

Jel bilo ovoga i pre ili tek sad od od kada se primenjuje novi pravilnik? Ja znam da kod nas do sad su samo naterivali na valjke i merili izduvne gasove ništa više nisu gledali. Kakve lampice, prskalice i ti bakrači...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Ovi oštriji kriterijumi kreću sa primenom novog pravilnika Oni pišu pravila i stiskaju nas a mi stranke pa ko duže izdrži. 😏

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh