Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ево како је решен онај ауди што није прешао технички.

Kako?
Ovako...

Ima para..
10 goveda u štali a pojilice nema...
Da 8000 evra za ogradu da vide komšije, a ne može da da 2000e za prikolicu za stajsko. Itd...

Kad je kupovao traktor ferguson skupo mu bilo 800 evra za kabinu, pa ore sa ćebetom preko nogu... Itd
Pa to je njegov izbor,ako mu je bitno da od komsije ima naj ogradu a tako ore takvog ni ne treba zaliti

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Po meni, šta koga boli uvo šta, kad i kako ja radim svako radi kako misli da je najbolje i šta koga boli uvo dal komšija ima para a nema kabinu možda je dao pare ćerki i zetu da idu na more, ima krave nema poilice itd. Naj važnije je kakav si čovek a kabina, poilice kamioni, avioni najmanje bitne stvari ali šta da se radi takvi smo cenimo ljude po matetijalnim stvarima imaš pametan si, snalažljiviji, nemaš golja, slepac, cicija, stipsa zato i jesmo tu gde smo.

Da nije žalosno bilo bi smešno.Vrlo bitna stavka za tehničku ispravnost.
Informacije iz prve ruke posle emisije se uputili ( policija) na tehnički pregled gde je bio ovaj audi i pisali prijavu jer navodno nisu merili izduvne gasove što nije tačno jer postoje kamere a sve zbog blama koji su doživeli u emisiji.

A propisi :sta: Da li to ima veze s mozgom nije bitno a čovek ne može da registruje auto od 4 godine.Mi smo prošli sa Audijem 90-o godište.Primedba je bila na hidro podizače gepeka.Kakve veze ima gepek sa tehničkom ispravnošću.u gepek ide stočno brašno,sačma,kante s mlekom i naravno opema.

Polazi se od stanovišta da sve ali sve na autu mora biti funkcionalno. Pazi ja moram proveriti i plavu lampicu za dugo svetlo na instrument tabli i mogu vratiti svako vozilo na kom ona ne radi.

Али оно главно је да је технички крив. А не онај ко је донео закон и одредбе. И који наравно неће променити. Ово је више испало као преседан као не може али ајде ваљда нема других.

Kod normalnih nebi ali ima i onih koi iz straha odbijaju i ako je muva na brisaču. 😏
Recimo u Americi nećete proći ako sija " ček enđin lajt" pa taman da si Bajdenovac sin. A kod nas pola njih i nezna šta je to 😁

Vrlo je jednostavno sve što piše u zakonu da treba da ima i treba da je ok a ja to prekrši i to se dokaže a sada sa kamerama to nije problem eto meni problema.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh