Darko Dren
Član
Дарко дрен, ти људи што имају такво размишљање и тако раде нису "сналажљиви".
Једно је кад човек нема па се сналази,
а друго је кад човек има а мучи се.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Дарко дрен, ти људи што имају такво размишљање и тако раде нису "сналажљиви".
Jesam tada i nikad više. Što bi rekli "prvi put, zadnji put i nikad vise"Pitao bi ove clanove sto su protiv kredita da li su nekad podizali kredit?
A kako to kad covek ima a muci se?Једно је кад човек нема па се сналази,
а друго је кад човек има а мучи се.
One koje greje mesec, najviše po mesečini rade, a dan počne u 6.Lako je pricati o kreditu i uzimati isti za onog koga greje mesec.
Kako?A kako to kad covek ima a muci se?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Taj je teska budala.Kako?
Ovako...
Ima para..
10 goveda u štali a pojilice nema...
Da 8000 evra za ogradu da vide komšije, a ne može da da 2000e za prikolicu za stajsko. Itd...
Kad je kupovao traktor ferguson skupo mu bilo 800 evra za kabinu, pa ore sa ćebetom preko nogu... Itd
Ja sam uzimao da kupim kempericu.Imao sam da je kupim u kešu ali bih ostao bez obrtnih sredstava.Upitanju je bilo 3000E na 3 godine.Prva rata je bila oko 7000 a zadnja.preko 11000.Euro je varirao.Pitao bi ove clanove sto su protiv kredita da li su nekad podizali kredit?
Evo isto jedna zanimljivost , nista mjerodavno zato kazem da je zanimljivost , ali mozda vam moze koristiti za neke zakljucke . Mi , ovde RS , dabome druga drzava , jedan dio ljudi i ucestvuje na glasanju za Srbiju , neznam koliki , ali po mom misljenju , iz nekih neobaveznih prica , gdje god cujem stice se dojam da ovde 90 i vise posto naroda srpskog podrzava vucica. Moje misljenje , a ima nas jos na forumu iz rs pa mogu reci jeli tako . Nije presudno al moze posluziti u nekoj diskusiji
Isti procenat sad podrzava vucica kao sto je i 90-tih podrzavao milosevica ,zasto ne znam.Drugo , Srbija ni ne stoji tako lose . Daaaaleko od toga da Srbija ne zasluje bolje i vise , ali sa obzirom da je Mioosevic vratio jedno 30 do 50 godina unazad , sad i nije tako lose . Pogotovo ekonomski , za njegove vladavine spajiz je ispraznjen do kraja , samo police ostale , dosta se i stiglo kasnije
Rade neki iz Srpske Crnje.Jel ima neko dostavu dizela kući?
Kako funkcioniše ?
Znam da radi i MOL I NIS