Apsolutni sam protivnik sadašnje vlasti od samog početka, i imao sam i problema zbog toga. Radio sam u Opštini na odeljenju za urbanizam neko vreme, 2013. i delom 2014., nisam tamo ostao jer nisam bio podoban. Stranačkim aktivistima je produžen ugovor, meni nije... Tamo treba da paziš šta pričaš, a ja pričam onako kako mislim, i svi znaju za moj stav. Prošle godine sam bio i kandidat za odbornika u grupi gradjana, iako radim u državnoj firmi. Neki bi rekli, piša uz vetar, ali takav sam.
Što se tiče kupovine novih traktora, bez obzira na situaciju, mislim da nisu samo finansije u pitanju. Znam ih dosta koji imaju mogućnost da kupe nov traktor, al neće, vole da kupe staro, da krpe, da sredjuju. Imaju sve uslove i mogućnosti da uzmu kredit i da bez problema otplaćuju, ali neće. Diče se time što nemaju kredita i što nikad nisu bili u kreditu. Ne pokušavaju ni mm da se pomere, da prošire proizvodnju. Stalno priča, ako se nešto promeni u državi, onda ćemo. I tako ceo vek nešto čekaju, a vreme prolazi...
Tako da, ima svega. Ima koji bi al ne mogu, a ima koji mogu a neće.