Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opet kad bi dosao takav , vrlo brzo bi bio ubijen jer nebi radio ono sto narod vecina misli da treba .i sta onda

Opet ti sa tvojim mišljenjem da u izboru vlasti učestvuju glasači, odnosno, da izbori obavljaju svoju deklarisanu namenu.
Mnogo si bre naivan za svoje godine..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Evo isto jedna zanimljivost , nista mjerodavno zato kazem da je zanimljivost , ali mozda vam moze koristiti za neke zakljucke . Mi , ovde RS , dabome druga drzava , jedan dio ljudi i ucestvuje na glasanju za Srbiju , neznam koliki , ali po mom misljenju , iz nekih neobaveznih prica , gdje god cujem stice se dojam da ovde 90 i vise posto naroda srpskog podrzava vucica. Moje misljenje , a ima nas jos na forumu iz rs pa mogu reci jeli tako . Nije presudno al moze posluziti u nekoj diskusiji

Drugo , Srbija ni ne stoji tako lose . Daaaaleko od toga da Srbija ne zasluje bolje i vise , ali sa obzirom da je Mioosevic vratio jedno 30 do 50 godina unazad , sad i nije tako lose . Pogotovo ekonomski , za njegove vladavine spajiz je ispraznjen do kraja , samo police ostale , dosta se i stiglo kasnije

Vucic je gori od milosevica............mozda je bio prazan spaiz ali su iz gradova dolazili u selo kod rodjaka i prijatelja kupovali ziminu, sad toga nema, kupje se od danas do sutra salame iz lidla koje su jeftinije od hrane za pse, zatim 90tih nisi mogao videti nekog da se hrani iz kontejnera za smece, sada toga ima i u Bogaticu-maloj varosici
a te gradnje koje se rade po zemlji su sve iz kredita, zaposlene strane kompanije, nafilovane debelo cene, to je put ka propasti ne ka boljitku

Ja kažem kada se ide na glasanje prvo pogledaj u frižider pa u novčanik pa ako si zadovoljan onim što si video glasaj za iste a ako nisi glasaj za drugog ko će si omogućiti da ti je pun i frižider i novčanik.

Tvoj novcanik , kolega , kolko pratim , se puni isto kao moj , od kukuruza ,soje, psenice ,.. (nemoj sad bukvalno ako nije kod tebe bas tako ) , . Ove godine ce kako je poslo biti poluprazan ili pri dnu , pa da je i cegevara na vlasti

Momo ovaj nas je zaduzio 15 Milijardi evra. Kradu na sve strane,svim strancima isplacuje gomile subvencija, a domace firme ko šiša, da nepricam sta su napravili od poljoprivrede,vocarstvo ugrobarili, jednim dekretom o hladnjacama ukinuli 250 malih hladnjaca izvoznika. Napravili kartel za otkup proizvoda. Uzas. I sta tu sad valja, bolesnik, poremeceni um na vlasti.

Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka

Kada ti mmf nudi kredite, kada se strane banke namnoze k'o zecevi, i ''nevladine'' organizacije pocnu mijesati kenjati sa tv-a, a drugorazredne diplomate i ambasadori pocnu zvati predsednika ili premijera na razgovor i mijesati se direktno u drzavnu politiku, e tada si postao i zvanicno necija kolonija. A bojim se da sve ove parametre ispunjavamo.
A glasanje na izborima je cista zajebancija, prica za lakovjerne, ovdje se sistem moze promijeniti samo kao i do sada, sa krvi - nazalost.

Slažem se da vlast i ministarstvo nije krivo za sušu ali da li je normalno da daješ 7,5 kg pšenice za litar dizela, da se subvencije smanje sa 14000 na ovu siću, da nemamo subvencionisano gorivo, da je voda skuplja od mleka, a semenska roba ko droga, naj jeftiniji traktor oko 20000 eura koliko je to kukuruza? I za divno čudo nema protesta svi su zadovoljni a protestovali kada su subvencije bile 12000 ove godine nam uzeli 1200 din po hektaru ali nam od tih para dali 30 evra i svi zadovolni maske u vreme korone prodavali nam po 120 din komad a bile su donacija pa ko je ovde lud?

Poslednja izmena:
Drugo , Srbija ni ne stoji tako lose . Daaaaleko od toga da Srbija ne zasluje bolje i vise , ali sa obzirom da je Mioosevic vratio jedno 30 do 50 godina unazad , sad i nije tako lose . Pogotovo ekonomski , za njegove vladavine spajiz je ispraznjen do kraja , samo police ostale , dosta se i stiglo kasnije
Uzmite ga da vas malo pridigne.Ne znam šta gradi ali znam da je Kikinda sva iskrpljena pa treba dobro da paziš kako voziš.Čak i ulica koja se vodi kao jedna od najlepših u Svetu.Džaba nam putevi kad nam narod živi uz pomoć kreddita pa ti malo pogled deluje drugačije od realnog.

Momo mislim da nije važno Ko ti nešto daje već Šta ti daje ili koliko na primer ja ti mogu davati koske svaki dan po 5kg a neko drugi o, 5 kg mesa znači daju i jedan i drugi ali šta bi pre uzeo?

Samo što se nama ne daje meso nego koske bato ali 5 kila je 5 kila masa je to. To je u fazonu taman sam naučio konja da nejede a on crko.Prošle godine pred žetvu suncokreta ulje pojeftinilo a sada je je ulje od tog istog suncokreta 180 din koliko li će koštati od ovogodišnjeg?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh