Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Verovali ili ne ministar za zloupotrebu u Alibunaru nije slagao.Haos šta su uradili.Zato je inspekcija odma pretresla gazdinstva koja su prošla na konkursu za mlade.Između ostalih i član Peet i ja smo bili na listi.
Naš ministar nikad ne laže :haha:

Verovali ili ne ministar za zloupotrebu u Alibunaru nije slagao.Haos šta su uradili.Zato je inspekcija odma pretresla gazdinstva koja su prošla na konkursu za mlade.Između ostalih i član Peet i ja smo bili na listi.
I kakav je tu problem.Kazne ih oduzmu subvencije,strpaju u zatvor i kraj priče i više neće.Ali je izgleda problem da su to oni "snalažljivi".Imali smo mi toga onomad koliko hoćeš.
Što ne da onima koji nisu mućkali.Sve je to samo izgovor.

Meni se niko od njih ne sviđa,zašto,zato jer ako se ne odradi revanšizam,a to je **greška raku ranu svima koji su nešto ukrali i ogrešili se o zakon ,pa se još na osnovu toga obogatili, i dalje ćemo živeti u govnima kao sada,a điki je prvi od svih koji to uraditi neće jer je kobajagi najdemokratskiji.
Samo treba menjati.

Al je zato svestan da ne sme ponoviti greske svojih prethodnika jer onda Srbija kao drzava nestaje.....
I tacno menjati ,menjati ,menjati samo treba da dodje neko ko nece biti ovako bolesno vlastoljubiv i da zakonima omoguci da se stvarno menja.

Al je zato svestan da ne sme ponoviti greske svojih prethodnika jer onda Srbija kao drzava nestaje.....
I tacno menjati ,menjati ,menjati samo treba da dodje neko ko nece biti ovako bolesno vlastoljubiv i da zakonima omoguci da se stvarno menja.
Mislim da ovo,sjaši Kurta da uzjaše Murta ima da se vrti kod nas još mnogo,mnogo godina jer nismo sposobni za velike promene.

Onda ne dirati nista...
Nema ko apolitičan da povede narod i promeni ceo sistem koji nam je na grbači od 89-e.Nema snage u narodu a ni volje,nedostaje hrabrosti.Ušli smo u neku kolotečinu i nikako da se razmrdamo.Nema jedinstva."Snalažljivima" je dobro,ostalima nije i non-stop se klackamo.Vidiš da mi poljoprivrednici pljujemo jedni na druge.Sve je to smišljeno i vrlo mudro manipulišu.

Kako mislis "apolitican da povede narod", zar vodjenje naroda nije vec samo po sebi politika.
Snage u narodu uvek ima , a za gubitak volje su krivi i prethodni , a ovaj sadasnji je usavrsio tehniku ubijanja u pojam.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh