Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naprotiv.Ne zanimaju me

Zbog ovakvih komentara sam samo reagovao i uvek ću.Zbog uvreda onih koji drugačije misle.To je ono što mene sve vreme nervira.Ako si se vakcinisao,baš te briga-ti si ubeđen da si zaštićen.Dobićeš još jednu i šta te briga za ravnozemljaše i one koji se boje vakcine.Ti si bezbedan.

Ovo me podsjeca na obuku u jna , bilo nas 40-tak u spavaoni i jedan iz Makedonije nije htio da se tusira(kupa) , najvece letnje vrucine on se usmrdio kao tvor i ne popusta , tvrdi kupanje stetno po kozu i zdravlje , poslije 1,5 mj nije se moglo vise izdrzati , uhvati njega 5-6, skinu ga i u ono betonsko korito gdje se ujutro pralo i brijalo , hladna voda , sapun i one cetke za ribanje WC , nasapunali ga izribali tim cetkama, vristi on koprca se u tom koritu, ali nije jaci od 10-tak ostalih u vodu. Poslije tretmana vise nije tvrdio da je kupanje stetno , sam se prao.

Ovde gospodine nije u pitanju jedna osoba nego većina populacije.Pitaj nekog drugog doktora,možda dobiješ i malo drugačije informacije.Taj s kojim ti razgovaraš ti uvek govori ono što želiš da čuješ.

I mene to sve seca kad smo bili mladji pa imali par tu drugara labilnih a droge na sve strane pa nudili i govore ej aj uzmi, znas kako dobro. Nece ti biti nista. Videces, ekstra stvar. To je buducnost. Boli te patka za sve. Sve ti potaman.

I sta bilo posle sa njima?
Sa jedne na drugu vrstu pa dosli na sintetiku.
Sad eno ni posla ni roda ni poroda. Zubi poispadali. Ni u levoj ni desnoj. Kost i koza ko lovacki kerovi.
Mozrmo do sutra da se prisecamo raznoraznih primera.

Ti sto bi druge da ubedjuju pa toboz izokola prete mogli bi i po usima da dobiju al onalo direktno, nema izokola.

I mene to sve seca kad smo bili mladji pa imali par tu drugara labilnih a droge na sve strane pa nudili i govore ej aj uzmi, znas kako dobro. Nece ti biti nista. Videces, ekstra stvar. To je buducnost. Boli te patka za sve. Sve ti potaman.

Sad eno ni posla ni roda ni poroda. Zubi poispadali. Ni u levoj ni desnoj. Kost i koza ko lovacki kerovi.

Ti sto bi druge da ubedjuju pa toboz izokola prete mogli bi i po usima da dobiju al onalo direktno, nema izokola.

Jel to oni sto su kupovali susenu industrijsku konoplju u kutijama sibica , umjesto indijske , pa tu pusili i imali i ponasali se kao da puse pravu:)
A na sta su poslije presli, na rakiju i apaurin ili ako su imali vise novca konjak i apaurin;)

E baš navede primer-svaka čast.Boljeg nema.

Bio sam na koncertu 2013 mislim na Exit-u. Najbolji koncert na kom sam bio ubedljivo. 50000 ljudi, bina iz Japana ma bruka. Evo sav sam se najezio dok pisem.
Inace dok smo izlazili u kolima se slusao iskljicivo AC/DC i Prodigy

Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka

Verovali ili ne ministar za zloupotrebu u Alibunaru nije slagao.Haos šta su uradili.Zato je inspekcija odma pretresla gazdinstva koja su prošla na konkursu za mlade.Između ostalih i član Peet i ja smo bili na listi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh