Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Олалија, користи скрин шот. Лакше ћеш да похваташ ко је шта писао. Да се не збуниш.

Koja je poenta pisanja poruka ako se za svaku glupost zakljuca tema? Brisite te poruke, saljite opomene, pa na kraju i banujte, nemam nista protiv ali ovo nije korektno...
Niko nike dobio opomenu ni banovan, ne moras preuvelicavati.
Druga stvar ovo je poljoprivredni forum, a ne nacionalisticki kako su pocele teme da idu.

На форуму BJ BIKERS је наглашено да нема политике поред осталих правила. Чим се спомене нешто политички одма брисање и бан. Да ли је и на овом форуму тако наглашено? Питам за друга.

НА, обриса ли ону тему са фотографијама оскудно обучених жена? Или ово спада у расправу са модераторима? Ако се поштује правило против политике теме и где се спомиње о цени житарица катанац. Исто тако цена млека, свиња, говеда, субвенција за пољопривреду, издавање земље и шта сам још заборавио да напишем па толико нема катанаца ни у фабрици катанаца колико би требало.

НА, обриса ли ону тему са фотографијама оскудно обучених жена? Или ово спада у расправу са модераторима? Ако се поштује правило против политике теме и где се спомиње о цени житарица катанац. Исто тако цена млека, свиња, говеда, субвенција за пољопривреду, издавање земље и шта сам још заборавио да напишем па толико нема катанаца ни у фабрици катанаца колико би требало.
Nemoj u golotinju da diras,to je jedina tema gde se svi slazemo 😂

Tema se zakljucala zbog stručnjaka sa wall streeta koji maltene od 10 god proučavaju geostrategiju to im dodje kao meni proizvodnja kupusa.
Salu na stranu možda treba da se otključa tema.
Ja imam prijatelje u Ukrajini i tamo je vrlo zanimljiva situacija a ni malo nije nalik na onome što su momci pričali u temi ...
Mrzi me da pišem debeli mi prsti imao bi vam što sta preneti....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh