slobapatrola
Član
Niko od njih nema šanse da ugrozi Av.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Miroslav Aleksić nije los a za Novaka da ne pričamo ...Miroskav Aleksic ? Ili Novak ?
Cisto radi teme, obrazloži cinjenicama za Stamatovica?Miroslav Aleksić nije los a za Novaka da ne pričamo ...
Ali nije niko od njih.
Pomoći ću Vam nekada davno i kratko bio je ministar unutrašnjih poslova.
Министар или члан Колегијума министра унутрашњих послова...у међувремену док сам писао поруку написао си о коме се ради...и ја сам помислио да је то он.Miroslav Aleksić nije los a za Novaka da ne pričamo ...
Ali nije niko od njih.
Pomoći ću Vam nekada davno i kratko bio je ministar unutrašnjih poslova.
Milos je kolaboracionista .Nula bodovaA Milos Jovanovic? DSS, ali nekako realan kad prica, mada mislim da ne odgovara Djikiju and compani.
Teska kvalifikacija. Nisam nesto takvo primetio. Bar ima neku kulturu za razliku od nekih.Milos je kolaboracionista .Nula bodova
Mornar ?Pokušajte da pogodite o kome je reč?
Baš me interesuje šta ljudi misle o njemu a i da li mogu da pretpostave da će on biti
Mi smo jedini koji mozemo da ugrozimo a.v. bez obzira na kandidata.Niko od njih nema šanse da ugrozi Av.