Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa kako Novak on se sa njima njusi.Da bude neki posten i bez mrlje zaboravite.Taj nece nikada doci i da dodje nece mu dopustiti ima da ga roknu.

Moracemo da biram od svih zla neko manje, nazalost.

Moj predlog je za ovog Đukanovića iz SNS-s,čovek se ne libi da se ne slaže ni sa picoustim a ni sa Zoranom.Odličan kandidat za opoziciju,realno boljeg nemaju. :haha:

Da Vas ne držim u neizvesnosti nvr kandidat na predsednickim izborima ,ali ne kandidat opozicije već ja BiH rekao kandidat naroda.
Jedan od malobrojnih koji mogu da nas izbace tako što bi pobedio av jer i oni koji godinama decenijama ne izlaze na izbore imali bi za koga.
gledajte obavezno

Miroslav Aleksić nije los a za Novaka da ne pričamo ...
Ali nije niko od njih.
Pomoći ću Vam nekada davno i kratko bio je ministar unutrašnjih poslova.
Министар или члан Колегијума министра унутрашњих послова...у међувремену док сам писао поруку написао си о коме се ради...и ја сам помислио да је то он.

A Milos Jovanovic? DSS, ali nekako realan kad prica, mada mislim da ne odgovara Djikiju and compani.

Šta mislite o varijanti da je smjena vlasti, u Srbiji a i Srpskoj, posljedica dogovora između Amera i Rusa?
Neki prijedlozi su pali i obe strane se povukle da razmotre šta dobijaju a šta gube.
U međuvremenu i Vučić i Dodik imaju problema da zadrže vlast. U Banjaluku je došla neka američka delegacija i sastala se sa nekim nevladinim organizacijama i sa opozicijom ali ne i sa vladajućim. Nakon toga odmah izvanredne vijesti.
U isto vrijeme i ovo o Vučiću. Slučajno ili planirano?
Ako se Rusi uskoro ne oglase onda je nova linija u svjetskom poretku već povučena i postaviće nekog da to i sprovede.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh