Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нису само кандидати у питању. Очигледно је народу добро и пропуштен је „пенал“ на гласању за промену устава.

И поред сумње на фалсификовање референдума и тога што су референдумске радње обиловале неправилностима могло се показати овима што незаконито воде државу где им је место.
Nije problem u krađi.U narodu je problem što prelazi preko toga.A prelazi jer nema za nikog da se uhvati,ko bi ga predvodio.Deo opozicije je izveo predstavu ispred RIK-a a kada ih je jedan građanin upitao: A šta ćete preduzeti ( odmah je sklonjen ).Mislim da smo mi jednostavno prodati na milost i nemilost.U krug u krug,ja i moj drug.

Ja sam nekad davno dok pola sadasnjih clanova nije ni bilo na ovom forumu dobio ban par mjeseci od moderatora kisha samo zato sto sam otvorio temu a slicna je bila . I svaka mu cast to je je bila disciplina .

Ja sam nekad davno dok pola sadasnjih clanova nije ni bilo na ovom forumu dobio ban par mjeseci od moderatora kisha samo zato sto sam otvorio temu a slicna je bila . I svaka mu cast to je je bila disciplina .
Ja sam od NA ni kriv ni dužan.Ali sve to ide u rok službe.Sad su nas pustili i opet ne valja.Pa mi smo ti...svećom da nas tražiš.

cena nafte u svetu naprimer 2011 godine bila 112dolara barel
kod nas cena nafte u leto 2011 bila 130din

danas je cena nafte 88 dolara za barel
cena kod nas 177din sa tendencijom rasta

2011 subvencije 14hilj/h do 30h
danas 4hilj/h do 20h

2011 protesti i blokade
danas---necu bacati nista djubriva na ovu cenu ko ih jebe(jebe sam sebe ne svesno)
Do 100 ha ne do 30…? A koliko je trebalo kila soje za litar nafte tih godina? Ili z satnicu nadnicara? Aj daj jos neko poredjenje… sve se poremetilo.

Људи, је л' ви заиста трошите своје време гледајући те недељне велике интервјуе Вучића? Ако још увек очекујете да чујете нешто ново, ено вам сутра на Нету издвојено најважније и приде имате могућност да летимично прелетите преко текста и за то не потрошите више од пет минута.

@disel
ocigledno nisi shvatio,hteli su da smanje svima do 30h pa su bili protesti

hteli su da pomognu malima ali onda su se veliki uzjapurili i vratilo se na 100h

postojao uslov pio za one od 30 do 100

ranije godine 2010 subvencije uzelo 74.000 registrovanih gazdinstava od njih gotovo 55.000 gazd. imali manje ili oko 10h

soja ovde na severu to pisem vec po ko zna koji put se ne seje pa mi uopste ne igra ulogu koja je bila cena 2011,ali evo da kazem nije bila manja od 35din sigurno a ni rod neznam te godine

Koja je poenta pisanja poruka ako se za svaku glupost zakljuca tema? Brisite te poruke, saljite opomene, pa na kraju i banujte, nemam nista protiv ali ovo nije korektno...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh