Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije problem u krađi.U narodu je problem što prelazi preko toga.A prelazi jer nema za nikog da se uhvati,ko bi ga predvodio.Deo opozicije je izveo predstavu ispred RIK-a a kada ih je jedan građanin upitao: A šta ćete preduzeti ( odmah je sklonjen ).Mislim da smo mi jednostavno prodati na milost i nemilost.U krug u krug,ja i moj drug.Нису само кандидати у питању. Очигледно је народу добро и пропуштен је „пенал“ на гласању за промену устава.
И поред сумње на фалсификовање референдума и тога што су референдумске радње обиловале неправилностима могло се показати овима што незаконито воде државу где им је место.
Ovo nema veze sa tim temama, ali ok, ovo na ovom forumu je kao u vojsci...Ima licna tema za predstavljanje, ima tema o tome ko prezentuje sta je i kako kupio.
De bi bio kraj da svako otvara po temu o zameni masina u svom gazdinstvu.
Da, baš se pazi sa otvaranjem tema...Ima sasvim dovoljno takvih uopštenih tema da se može u njima pisati, ne mora se baš za sve ovarati tema.
Ja jesam ali mnogi sa foruma nisu, pa ne znaju ko postaje desetar i kakve treba kvalitete da ima...Pa bio si u vojsci? Zar ne?
Ja sam od NA ni kriv ni dužan.Ali sve to ide u rok službe.Sad su nas pustili i opet ne valja.Pa mi smo ti...svećom da nas tražiš.Ja sam nekad davno dok pola sadasnjih clanova nije ni bilo na ovom forumu dobio ban par mjeseci od moderatora kisha samo zato sto sam otvorio temu a slicna je bila . I svaka mu cast to je je bila disciplina .
Do 100 ha ne do 30…? A koliko je trebalo kila soje za litar nafte tih godina? Ili z satnicu nadnicara? Aj daj jos neko poredjenje… sve se poremetilo.cena nafte u svetu naprimer 2011 godine bila 112dolara barel
kod nas cena nafte u leto 2011 bila 130din
danas je cena nafte 88 dolara za barel
cena kod nas 177din sa tendencijom rasta
2011 subvencije 14hilj/h do 30h
danas 4hilj/h do 20h
2011 protesti i blokade
danas---necu bacati nista djubriva na ovu cenu ko ih jebe(jebe sam sebe ne svesno)
Nadnica bila 150-200 dinDo 100 ha ne do 30…? A koliko je trebalo kila soje za litar nafte tih godina? Ili z satnicu nadnicara? Aj daj jos neko poredjenje… sve se poremetilo.