Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da a u isto vrijeme redukcije struje popodne , poslije uveli one bonove za benzin.
Nema deterdzenta ,poznata pjesma iz tog vremena , druze Tito od kad si ti umro mi se ne peremo, (moguce malo drugacije ali znam da se rimovalo) , bila neka guzva u gradu , pjevali miliciji kod podjele deterdzenata. Onda nisi smio ostro da pogledas milicionera, nikad se ne ponovilo.
Nego jesi ti nesto u bolnici ili mi se cini da si pisao?

Barbula, zna se ko je žito zapalio, a ko je bager?
Ako dođe Šicer da ispituje, biće gadno. Vi se samo vadite i kažite da je to Brdar uradio. ;)

Ja nigde nisam procitao da vakcina 100% stiti od virusa,i dalje se mora nositi maska ko je vakcinisan 3 ili 33 puta,ali je pitanje ako je on vakcinisan, kako ce proci kroz infekciju ?,verovatno sa blazim simptomima nego neko ko se nije vakcinisao,pa jos ima slabiji imunitet,pluca sjeb.. od cigara itd itd.

Na poslu, covek primio sve tri doze, od pocetka nedelje pozitivan izolacija...
I ja znam takve , potrefila im se slucajno svinjokolja i izolacija:) , a bili vakcinisani, vidis sta su vakcine:)
Taman dobije 5 dana kad je vakcinisan , ostali okucani vakcinisani mogu i na posao a u dvoristu ekipa vuce za usi bravce od 200kg , sve pozitivni:)

A odkud znas da nevakcinisani ne vuku bravce za usi

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Zato sto na tom poslu koje ti rade nema nevakcinisanih , nevakcinisani dobili jednosmjernu kartu.
Brze testove rade sami , pa treba pravi test , pa slucajno dan prije vikenda i tako ................kad obave test kod doktora a ono negativni .............

A kuj to posao rade ako nije tajna i kako su tako jednostavno dobili kartu

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

I ja znam takve , potrefila im se slucajno svinjokolja i izolacija:) , a bili vakcinisani, vidis sta su vakcine:)
Taman dobije 5 dana kad je vakcinisan , ostali okucani vakcinisani mogu i na posao a u dvoristu ekipa vuce za usi bravce od 200kg , sve pozitivni:)

Ista situacija i kod nas. Dal je do vakcine ili sta vec ,al tera na klanje. Evo ga i Voja primio buster. :haha:

IMG-bda45b2f822f6f02093476921063d20a-V.jpg

Шта прича овај на б92, да чекић није опасан и да нико није повређен. Ау... Човек прича скаче са теме на тему не можеш га похватати.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh