To su tanki kablovi, ima i sa 12 kila metarVisoko naponskim kablovima.
Najčuvanija oprema na kopovima...
100 metara kabla teži oko 500 kila pa računajte...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To su tanki kablovi, ima i sa 12 kila metarVisoko naponskim kablovima.
Najčuvanija oprema na kopovima...
100 metara kabla teži oko 500 kila pa računajte...
Nego jesi ti nesto u bolnici ili mi se cini da si pisao?Da a u isto vrijeme redukcije struje popodne , poslije uveli one bonove za benzin.
Nema deterdzenta ,poznata pjesma iz tog vremena , druze Tito od kad si ti umro mi se ne peremo, (moguce malo drugacije ali znam da se rimovalo) , bila neka guzva u gradu , pjevali miliciji kod podjele deterdzenata. Onda nisi smio ostro da pogledas milicionera, nikad se ne ponovilo.
Bio prije 1,5 godina sada ne 3 puta se vakcinisao , ove sto poznajem samo nevakcinisani dobijaju sad koronu , mislim bolesni da moraju traziti pomoc ili leze sto ih savladalo, za sada vakcina radi , nemam reklamacije.Nego jesi ti nesto u bolnici ili mi se cini da si pisao?
Na poslu, covek primio sve tri doze, od pocetka nedelje pozitivan izolacija...Bio prije 1,5 godina sada ne 3 puta se vakcinisao , ove sto poznajem samo nevakcinisani dobijaju sad koronu , mislim bolesni da moraju traziti pomoc ili leze sto ih savladalo, za sada vakcina radi , nemam reklamacije.
I ja znam takve , potrefila im se slucajno svinjokolja i izolacija , a bili vakcinisani, vidis sta su vakcineNa poslu, covek primio sve tri doze, od pocetka nedelje pozitivan izolacija...
I ja znam takve , potrefila im se slucajno svinjokolja i izolacija , a bili vakcinisani, vidis sta su vakcine
Taman dobije 5 dana kad je vakcinisan , ostali okucani vakcinisani mogu i na posao a u dvoristu ekipa vuce za usi bravce od 200kg , sve pozitivni