Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Какве везе има закон о референдуму са овом променом устава?Izlaznost na ref. ce biti oko 30%. Koliki je to broj ljudi koji ce promeniti ustav? Zato su oni na vreme promenili zakon o referendumu.
Restoran Bajka pored jezera.Jel ima neko preporuku za restorane na Zlatiboru,da bude dobra hrana i prihvatljiva cena?
Na Zlatiboru nema ništa jeftino.Jel ima neko preporuku za restorane na Zlatiboru,da bude dobra hrana i prihvatljiva cena?
Kad god idem na tu stranu obavezno stajem kod loja. Pečenje extra, i što kažeš cene normalne...Ako si u prolazu, dobra usluga i kvalitetna hrana je i Kod Loja u Sušici.
Ja tu jedem kačamak sa kajmakom, sirom i kiselim mlekom.
Ko to ne voli ima zlatiborsku jagnjetinu, teletinu ispod sača, roštilj, itd..
Cene su normalne..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Pa prvo su promenili zakon o referendumu jer je uslov za uspeh referenduma bio da izlaznost bude veca od 50 procenata,tako da izmene ustava ne bi prošle jer očigledno ne bi toliko ljudi izaslo,zato su prvo pre 3 meseca promenili zakon o referendumu pa tek onda po izmenjenom zakonu ponudili narodu referendum,koji sad može da prodje.Какве везе има закон о референдуму са овом променом устава?
Tim zakonom je ukinut cenzus od 50% izlaznosti sto znaci da veoma mali broj ljudi moze da donese referndumsku odluku. To se i desilo.Какве везе има закон о референдуму са овом променом устава?
Znači , džabe sam danas ostao kod kuće .Pa prvo su promenili zakon o referendumu jer je uslov za uspeh referenduma bio da izlaznost bude veca od 50 procenata,tako da izmene ustava ne bi prošle jer očigledno ne bi toliko ljudi izaslo,zato su prvo pre 3 meseca promenili zakon o referendumu pa tek onda po izmenjenom zakonu ponudili narodu referendum,koji sad može da prodje.
Razumeš sada?
Samo oko sudstva, ali mislim da je to samo opipavanje pulsa za neke mnogo vaznije stvari koje ce biti kao pitanje na nekom buducem referendumu.A jel referendum samo za jednu promjenu ustava , tu oko sudstva ili za još neke ?