Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izlaznost na ref. ce biti oko 30%. Koliki je to broj ljudi koji ce promeniti ustav? Zato su oni na vreme promenili zakon o referendumu.

Kod nas cokoladna braca dobijaju paketice za DA, toliko o tome koliko ce to biti postena promena ustava…

Kod nas u selu skoro 90% izlaznost, rekose mi ovi sto "cuvaju" kutije.
Do sad su motali kako su hteli a sa ovom promenom ustava imam utisak da bi im islo u korist.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

I restoran Ljubis, tamo se predjela najedem za goavno jelo ima teletina ispod saca i pastrmka.
Ali one pite,proje,sirevi,kajmak sve don9se sveze meseno i peceno.

Ako si u prolazu, dobra usluga i kvalitetna hrana je i Kod Loja u Sušici.
Ja tu jedem kačamak sa kajmakom, sirom i kiselim mlekom.
Ko to ne voli ima zlatiborsku jagnjetinu, teletinu ispod sača, roštilj, itd..
Cene su normalne..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Niko tu nezna šta se mulja.
Otprilike je usklađivanje prema 'venecijansjoj komisiji'..
Popričao sam sa ljudima koji bi trebali da se razumeju u to, i ništa mi tu nisu mogli precizno reći.

Ako si u prolazu, dobra usluga i kvalitetna hrana je i Kod Loja u Sušici.
Ja tu jedem kačamak sa kajmakom, sirom i kiselim mlekom.
Ko to ne voli ima zlatiborsku jagnjetinu, teletinu ispod sača, roštilj, itd..
Cene su normalne..

Kad god idem na tu stranu obavezno stajem kod loja. Pečenje extra, i što kažeš cene normalne...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Какве везе има закон о референдуму са овом променом устава?
Pa prvo su promenili zakon o referendumu jer je uslov za uspeh referenduma bio da izlaznost bude veca od 50 procenata,tako da izmene ustava ne bi prošle jer očigledno ne bi toliko ljudi izaslo,zato su prvo pre 3 meseca promenili zakon o referendumu pa tek onda po izmenjenom zakonu ponudili narodu referendum,koji sad može da prodje.
Razumeš sada?

Na odmoru sam,nisam u prolazu pa da ne eksperimentisem puno.
Mims druze nisam mislio jeftino vec prihvatljivo,nećemo da se stiskamo za novce,bila dobra godina 😉

U ovoj politici ipak neko razmislja...
Naravno uvek i samo u sopstvenu korist

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Pa prvo su promenili zakon o referendumu jer je uslov za uspeh referenduma bio da izlaznost bude veca od 50 procenata,tako da izmene ustava ne bi prošle jer očigledno ne bi toliko ljudi izaslo,zato su prvo pre 3 meseca promenili zakon o referendumu pa tek onda po izmenjenom zakonu ponudili narodu referendum,koji sad može da prodje.
Razumeš sada?
Znači , džabe sam danas ostao kod kuće .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh