Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za sklapanje tog čuda treba 2 godine?? Sklapaju ga naši ljudi ili proizvodjač?

to proizvode samo svabe, a sklapa kako se dogovore, nas najnoviji sistem, bager i odlagac su sklapali kinezi a svabe nadziru i daju garanciju, nekim manjim delom rade i neke nase firme neke stavke

To su oni Krupovi bageri. Sad se setih kad ti napisa da su sklapali Kinezi. Taj glodar je veliki dosta, 6600 kubika kapacitet čini mi se?

Kod nas su ovaj odlagac sto je izgoreo sklapali nasi i radnici Goše, uz prisustvo Švaba. Njega su Austrijanci proizveli.

Spajki,
Uz svaki kop ima montažni plac gde se montiraju bageri. Ogroman je to posao, ima tu dosta posla i oko postavljanja elektro opreme. Traje to dugo. Pa onda transport bagera do njegove pozicije... Jako sporo se to kreće.

Sad je van pogona odlagač koji je izgoreo, ali će ubrzo na njegovo mesto postaviti drugi, a ovaj ide na remont, i to žestok. Samo neće imati ovakav kapacitet kao ovaj.
Kasniće se sa otkrivkom na zapadnom polju, tako da je sigurno da će biti ugrožena proizvodnja. Zapadno polje je sad glavno za snabdevanje obe elektrane, i na Ušću i u Obrenovcu.

Par-nepar se odnosio na registarske tablice.
Da a u isto vrijeme redukcije struje popodne , poslije uveli one bonove za benzin.
Nema deterdzenta ,poznata pjesma iz tog vremena , druze Tito od kad si ti umro mi se ne peremo, (moguce malo drugacije ali znam da se rimovalo) , bila neka guzva u gradu , pjevali miliciji kod podjele deterdzenata. Onda nisi smio ostro da pogledas milicionera, nikad se ne ponovilo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh