Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Овај сад каже да се ништа није радило, него су почели з последњих годину-две да се ангажују. Па како то сад?

Тако је „друже“. Подржи своје да лакше мељу Србију. Шта има да се мешамо када нелегитимна скупштине мења устав. Када је поступак толико неозбиљан трапав и сумњив (као и скупштинска Задруга)...чак нису ни суштинске грешке исправили у тексту акта о промени устава. То само говори ко и на који начин мења устав.

Живео нам председник 5 година и да влада још 100 година...нешто сам мало помешао...нема везе...

Живео нови брнаба-кебарин устав!

ПС

Чланови Одбора за уставна питања су за 2 минута и 27 секунди прогутали жабу крастачу и урадили што им је у моћи да остану безимени.

Одбор за уставна питања и законодавство је на јучерашњој седници утврдио други Нацрт акта о промени Устава. Њиме је први Нацрт – бар тако кажу чланови Одбора – усклађен са Мишљењем Венецијанске комисије од 18. октобра ове године. Ово мишљење је и пре израде више пута проглашено позитивним. На седници није представљен акт, чак ни у кључним тачкама. Није било заинтересованих за дискусију. Сав посао је завршен за 2 минута и 27 секунди, а одлука чланова Одбора је била једногласна (11:0).

Остаје и дилема ко је вршио измене у тексту. Радна група Одбора која је сачинила први текст Нацрта је распуштена, док чланови Одбора, као што је већ наведено, нису самостално мењали текст. Они су само гласали.“

https://nimbusovpodrum.blogspot.com/2021/12/blog-post_20.html

On je bio na bolovanju. Zezamo se mi ali ce ovde cela posada da zaglavi robiju,imao sam 2 puta posla sa unutrasnjom kontrolom i sa njima nema zezanja,bilo je i kradja dnevnika sa bagera da bi sefovi zastitili svoja dupeta ali sam i to pregurao

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Tako je bilo i kod mene u firmi crkne nesto tehnicar je kriv.
E sad ja lepo u citab oma napisem cim krene nesto da baguje oma u raportnu, slikam i dodam da je aparat krenuo da brlja jer je dosta posla poradio i vreme je da vidi servis ili da se kupi novi aparat.
Sefu nije pravo sto je sa tim krompir prebacen njemu, al jbg. zato i jeste tu u toj ulozi, da resi problem.
Pre je uvek bilo da je neko od radnika kriv a 90% slucajeva jeste zamor materijala.
Sumnjam ja i da je u ovoj firmi ista situacija.

Kad se gleda sa strane sta se moze zakljuciti . Vlast u Srbiji je planirala neke ustavne promjene . Da bi prosle idu na referendum ,jel tako ? Projekcija referenduma im je bila da ce izaci pristalice i malo ostalih , ali nece biti vecine izlaznosti. Zato su promijenili zakon o referendumu jel tako ? Nakon i onih protesta i ovako kad se cita sta narod misli , cudno mi je da je masa ljudi protiv vecine sto vlast radi , i protiv ovog sada , a nece izaci na referendum i zaokruziti protiv ?? Jes da su izabrali datum kad je hladno , al obuces se i prosetas

Kad se gleda sa strane Srbijancima niko ne valja, najjaca je izjava da su svi bili i nista nisu napravili
Pa jebote glasaj da se nesto mjenja, da ne jase isti pa sta bude

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

A to prvo sto hoce da mijenjaju je kolko sam shvatio nezavisno sudstvo tako sto se uvodi sudsko tuzilasko vijece "nezavisno" koje bira sudije i tuzioce . Ovde je tako godinama , i pokazalo se da to nema veze sa nezavisnim . Opet politika postavi te u tom vijecu pa onda oni rade "nezavisno " , navlakusa .

Тачно тако MOMOSARIC осим једне ствари. Закон о референдуму нема везе са референдумом о уставу. Па ће тако ови који нелегално доносе законе прогласити некакву своју „победу“ и ударити у „таламбасе“ (медије, који су углавном режимски), а све са намером да добију изборе. "Победа" би била било која излазност јер ако већина изашлих гласа "да", уставне промене се прихватају.

У међувремену могу да муљају са уставом и да „усаглашавају“ много тога јер мењају и члан 4.

Ja mislim, da uopče nije problem u tih xy para.
Nego takve mašine nisu nasložene u rafu, pa ju izvadiš.
Kad se naruči, pozicioniraš se na listu čekanja, jer se još par komada mora proizvest pre 'tvog' bagera.
Tako, da makar sve odmah pokrije osiguranje, možda za novi nisu još ni čumur i gvozdenu rudu počeli kopat.

Kad se gleda sa strane Srbijancima niko ne valja, najjaca je izjava da su svi bili i nista nisu napravili
Pa jebote glasaj da se nesto mjenja, da ne jase isti pa sta bude

Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Pa ne svim Srbijancima ,ovim trenutno opoziciono nastrojenim.
Hteli bi ku.vu al da je nevina.
Ovim uz vlast ne smetaju stare face sto se vrte 30 godina.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh