Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ima i da klece u crkvi kod muslimana valjda...
Да, муслимани у цркви клече... :ROFLMAO:

Него, чујете оно за ту руску агресију на Украјину чији је први термин, на католички Божић, одложен, па се сад чека неки наредни, а у међувремену се НАТО савезници солидаришу са Украјином и шаљу у околне земље, на граници са Русијом, своје војне снаге... Е па, колико год да су мрцварили, сада то прекидају - команду су преузели они који ће, ако избије пичвајз, да шутну Русе до Урала:

Да, муслимани у цркви клече... :ROFLMAO:

Него, чујете оно за ту руску агресију на Украјину чији је први термин, на католички Божић, одложен, па се сад чека неки наредни, а у међувремену се НАТО савезници солидаришу са Украјином и шаљу у околне земље, на граници са Русијом, своје војне снаге... Е па, колико год да су мрцварили, сада то прекидају - команду су преузели они који ће, ако избије пичвајз, да шутну Русе до Урала:

Sad tek Rusi ima da se zabrinu,
Nema od te rabote ništa jer su Kinezi na strani Rusa.NATO će naći izgovor da se izvuče iz govana.Mnogo su se precenili.

Ovo još ide uz moj pozdrav.
Nisam mogo nikako 'na terenu' na mobilnom da okrenem sliku, ili naglavačke, levo, desno, sve sem kako treba.
Ujutro skočio na vrh Sveti Jošt iznad Kranja, malo da se ugrijem, pola sata prilično strmog uspona za mene sa niskom kondicijom.
I mislim, kako mogu sad do 31.12.22 bez grižnje savesti imat dnevno nedijetski doručak, bar se nadam, da sam ih time zaslužio svih 365.
Divno jutro, inverzija, kad sam parkirao, skoro 10 C toplije neg kod mene kad sam ušao u kola.

50054922.jpg

Poslednja izmena:
A ja fino poceo godinu . Bilo mi dosano pa odem blizu kuce na selu da isjecem neko izvaljeno drvo . Kad sam sjeckao okolo sitne grane , neznam uopste sta se desi al motorka po koljenu . Fala bogu jaako plitko kroz hlace i posjekotina mm ili 2 u dubini . Nije ni krv tekla nit je bolilo al nedaj boze malo vise bilo bi belaja . Pazite kolko god se moze , al opet ko radi taj grijesi .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh