Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko vidim ovi pobiše policiju i smeniše kompletnu vladu radi povećanja cene goriva (TNG) sa 0,11$ na 0,20$..
Znači bio plin 8 dinara, a sada celih 15 dinara u našim novcima..
Šta da kažemo mi sa 110 din? Naravno, da ćutimo kao i dosad..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Koliko vidim ovi pobiše policiju i smeniše kompletnu vladu radi povećanja cene goriva (TNG) sa 0,11$ na 0,20$..
Znači bio plin 8 dinara, a sada celih 15 dinara u našim novcima..
Šta da kažemo mi sa 110 din? Naravno, da ćutimo kao i dosad..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Kod njih je duplo skocio gas,kod nas nije duplo zato mi cutimo😅

Izgleda da su Rusi poceli slati vojsku u Kazahstan da pomognu vladi ugusiti proteste. Protesti krenuli relativno sitnim povodom , skok cijene goriva , a kad su ojacali ,protestanti se okurazili pa uvrstili jos listu problema . Po nekoj logici Putin salje vojsku da pomogne gusenje vjerovatno najvise da se nebi iskra protesta prebacila u Rusija kako obicno biva , a i da ujedno pokazu uticaj Rusije u regiji . Svi veliki rade po istom sablonu . Nego slican zaplet protesta kao skorasnji ekoloski u Srbiji , vjerovatno da je dobio na snazi i on bi u letu dobio masu drugih ciljeva .

Pa i ja nesto razmisljam kako bi reagovali ? Reagovali bi sigurno , poljuljan vojni uticaj u Evropi , jedna od rijetkih pristupnih zona , da pokazu i ostanu u igri , u Srbiji , Putin bi sigurno reagovao na vece nemire , samo kako ?

Moze biti i to .
Inace najzanimljivija stvar na ovom forumu je kako vecina clanova regujena neke postove , po lajkovima , kontriranju i to , ... na nacin sta vole da cuju , i koje osobe , stranke, sisteme , drzave , ... vole ili ne vole . Znaci ako nekoga volis , sve pozitivno i negativno za njegove protivnike podrzavas , i obrnuto . :) . Jebes diskusiju , samo predrasude , ali simpaticno predvidivo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh