Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam jedne . Ovo je bilo onako brzinski da se rucak slegne . Vazno je usporiti kad se radi. Nisu okrajci ali slicno . Drvo se izvalilo na zemlju a bilo i onih lijana na njemu pa sam sitne grane i te lijane orezivao . Okreces motorku lijevo desno gore dole , ne sjecam se tacno sta bi . Najverovatnije je bila klasika , manja grana bila naspanovana

A ja fino poceo godinu . Bilo mi dosano pa odem blizu kuce na selu da isjecem neko izvaljeno drvo . Kad sam sjeckao okolo sitne grane , neznam uopste sta se desi al motorka po koljenu . Fala bogu jaako plitko kroz hlace i posjekotina mm ili 2 u dubini . Nije ni krv tekla nit je bolilo al nedaj boze malo vise bilo bi belaja . Pazite kolko god se moze , al opet ko radi taj grijesi .
Чувај се Момо...

A ja fino poceo godinu . Bilo mi dosano pa odem blizu kuce na selu da isjecem neko izvaljeno drvo . Kad sam sjeckao okolo sitne grane , neznam uopste sta se desi al motorka po koljenu . Fala bogu jaako plitko kroz hlace i posjekotina mm ili 2 u dubini . Nije ni krv tekla nit je bolilo al nedaj boze malo vise bilo bi belaja . Pazite kolko god se moze , al opet ko radi taj grijesi .
Magnet iz vakcine odradio posao

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Na kablovskoj nemaš tih političkih emisija i bajki ali zato repriziraju program non stop, ako plaćaš pretplatu baš znaš za čega plaćaš.

Или још боље дечије канале са цртаћима и дивоте нема реклама, нема политичара, а опуштајуће. Врате те у нека сретнија времена.

Sve jedno koga hvale ( najvećim delom vladajuću kamarilu ) politički analitičari nas prosto truju od ranih jutarnjih sati . Više ne postoji edukativni program , kućni bioskop za vreme školskog raspusta , sadržaji primenjeni deci i školskom uzrastu već samo politika . Izmedju ostalog zato nam i mladi odlaze a i bolje je za njih , neka begaju dok je vakat .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh