Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bilo je reči da su nešto menjali zakon i da sad može nazad u mrežu. Ili još nije usvojen a treba da se usvoji.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Nece oni to da dozvole gube deo kolaca.Cak i da dobiju tu energiju besplatno da visak sto nepotrosis i to im neodgovara.Pisi propalo, gde ti da kupujes panele i da imas free struju.

Nece oni to da dozvole gube deo kolaca.Cak i da dobiju tu energiju besplatno da visak sto nepotrosis i to im neodgovara.Pisi propalo, gde ti da kupujes panele i da imas free struju.
Skoro sam cuo od coveka sto drzi seosku kafanu da on placa mesecno na svu potrosnju jos nekih 4000 preko svega, kao pravno lice firma industrijska struja bla bla bla. Uglavnom kaze covek izbiju mu 50k godisnje ni za sta..

Ma kriminalci gde oni da se odreknu od para.Nemora da mi plate visak ili da mi kasnije isporuce tu struju kada paneli nemogu da zadovolje potrebe domacinstva.

Samo da dozvole da visak koji napravis vratis u mrezu, ako toga nema moraju baterije koje su paprene i gubi se svaki smisao solarnih panela sto se tice domacinstva.

Poslednja izmena:
Prosecna mesecna potrosnja do decembra 2016.mi je bila od 10000 do 14000 din. Zamene mi oni sat,stave mi novi na banderu i januarski i februarski racun za narednu,znaci 2017.stignu mi po 40000 a mart 20000. Nema sta nisam pokusavao,i pisao zalbe,i isao u eps do grada,i pisao elektromoravi u kragujevcu i pozarevcu i slao zalbe,ispusio sam. Kad dosli ljudi da mi menjaju ja lepo im skuvam kafu i rakijicu im posluzim i oni kazu da je pocelo da se tad menja palanacka opstina,planska,smederevska i da idu i prema pozarevcu ali bez ikakvog reda i smisla i jos kazu da ako prvi put odbijes izmestanje sata oni dolaze sutra sa milicijom i moras da menjas. Menjali kod mene i kod komsije na kraju sokaka i posle dva dana kod strica i to je to a ostale 10 tak kuce nista.Nadjem posle da su muvali i sa bankama tj sa racunima imali tri banke koje radile sa njima,intesa,cacanska i cini mi se kredi agrikol ali gresim sad verovatno. Kokeza je tad bio neko jaje u eps-u i ojadio narod zvanicno za 8.2 miliona evra. Ako odradis solarne panele jedino je resenje da budes nezavistan od mreze veliki broj baterija da imas, a koje su skupe,ovako ti epsu placas 17 din kilovat a oni tebi kad vratis struju sa panela na mrezu cini mi se oko 5 dinara. Majmuni bato.

Стручњаци процењују да ће Србија ове зиме увести струје у вредности око 750 000 000 евра то је аутопут поред мораве то су велике паре а досад Србија није плаћала за то

Ако нас закачи зима као онда кад је супермен пробијао сметове на ауто-путу угасили смо. Условно речено није проблем и ако будемо завејани (моје село 6 дана) али ако нестане струје...

Evo malo zašto je Srbija potrebna evropi i kako se ona ophodi prema nama i kad će se Srbija priključiti zajednici po njima.
E vidite sad,ni jedanputa da sada se pravoslav nije pobunio što će tamo nekom Srbi u daleko Srbiji raskopati dolinu.
A da se njemu kojim slučajem raskopava njiva skakao bi kao Džej levo desno sa sve galamom,kao da je to nešto strašno što će se morati njegova deca odseliti i neće se baviti poljoprivredom.
Serem ti se ja u tu tvoju evropu.

Evo malo zašto je Srbija potrebna evropi i kako se ona ophodi prema nama i kad će se Srbija priključiti zajednici po njima.
E vidite sad,ni jedanputa da sada se pravoslav nije pobunio što će tamo nekom Srbi u daleko Srbiji raskopati dolinu.
A da se njemu kojim slučajem raskopava njiva skakao bi kao Džej levo desno sa sve galamom,kao da je to nešto strašno što će se morati njegova deca odseliti i neće se baviti poljoprivredom.
Serem ti se ja u tu tvoju evropu.
Da gospodin je prvoborac u borbi protiv upotrebe maski i vakcina protiv kovida , ali kad ode u Brisel vise voli 8000E , nego sto se boji vakcine i maske , tako da sve njegovo uzmi sa zrnom soli.

U ustav treba staviti da je zabranjena svaka prodaja strancima neobnovljivih prirodnih bogatstava (voda, poljoprivredno zemljište, rudna bogatstva...) a da se pokušaj istog tretira kao veleizdaja zemlje. Ako neko kaže da neka ruda mora da se kopa jer je potrebna, ok, ali samo ako to mi sami radimo i nama na korist, a ne da se da strancima da je uzimaju za pišljivu rudnu rentu. Ako neko kaže mi to nismo u stanju, nemamo pare ni tehnoilogiju za to, ok, nemamo sada, ali ko kaže da možda nećemo imati za 100 godina, pa da i našim pokoljenjima ostane nešto da i oni imaju korist od toga, a ne mi potrošili sve a vi što ćete doći posle nas je*i te se...

Kasno je sad za to_Ova zemlja je privatna svojina raznih ambasada od 2000 pa do dana današnjeg.DOS je rasprodao ono što je trebalo,ovaj je došao kad se narodu sve smučilo i sad jaše na tom talasu.

Nije kasno!
Kako su južnoamerikanci isterali Shell i ostale američke kompanije koje su im 'kupile' naftu za tepsiju ribe.
Neka ti 'investotiri' naplate od korumpiranih političara njihove projekte. Znaju da su kriminalno ušli u sve to i nema tu nikakvog spora.
Ono što se može videti u Boru, je strašno.
Bakar se izvozi u obliku koncetrata i time se nikakvim količinama nemože ući u trag.
Takođe, nose i velike količine zlatne rude.
A naknada je jadna rudna renta, nema pdv i bilo šta drugo.
Sada kinezima ističe tri godine obaveze da zadrže srpske radnike, i vidim da su se naši prilično uplašili za posao.
O linglongu ne želim da pričam..
Večeras rekoše da su onim švajcarcima za fabriku čokolade dali oko 120 hiljada € po radnom mestu. Navodno mogu bruto plate isplaćivati preko 20 godina..
Onda one fabrike za motanje kablova sa pelenama kao osnovnim radnim sredstvom..
Ovo da su nam najveći neprijatelji smišljali nebi nad toliko sjeb.li..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Ovo sto rece Dukej i Mirosti , jako jednostavno a tacno . Nesto sto je nase treba sacuvati . Pa nije ruda , voda , zemlja itd , nije to svinjetina , paradajz , jabuke i slicno pa da ce se pokvariti . Neka stoji . Sto rece kolega , ako nemozemo sad da eksploatisemo , nek stoji dok ne dodje generacija koja ce moci , a ovi majmuni , sto smo ih izabrali i omoguculi da se zaduzuju jer im fali para za njihove vizije i za njihove neradnicke plate , nek se snadju sad za vracanje tih kredita . Trebao bi narod reci mars ovima koji kazu kasnite sa isplatom rate ! Mars , ili trazite nek vam vrati iz budzeta taj koji je zajam uzeo , ili ako nema nikom nista . Bolje blokada , ali zasto mladi covjek nas , klinac , ili jos nerodjeni , da daje da mu se vozi zemlja i ispod zemlje za nesto sto nije zaduzio ? Tako i mi sada treba da " zrtvujemo svoje roditelje " , tj njihove penzije . Treba da kazemo : "starci kus , u kucu i lozite vatru ,.. vase penzije nema , pojela inflacija 80ih, pa milosevic , pa rat , pa lopovi kasnije sto su dizali kredite . Mi vasa djeca cemo da vas dohranimo , zasluzili ste , a penzije zaboravite , nema vise punjenja budzeta na zaduzivanje unuka i prodaju zemlje ...
P.S. , samo puste zelje , nemamo mi muda za tako nesto

Komunisti nam ostavili u malom mozgu naviku , da je skoro sve drzavno . Aj sad recite , jel realnije da je drzavno sve ispod oranicnog sloja a i ekspropriacijom da uzme drzava i oranicu ako joj treba ili je realnije kao npr u Teksasu , da je sve privatno i zemlja i ispod zemlje , i metak ako je neko prekoracio ogradu ?

Amerika ima najpraktičnije i najefektivnije zakone. Da se ja pitam samo bi ih prepisao.
Jeste kapitalistički orijentisan, ali ipak štiti prava pojedinca efikasnije od ovih naših socijalističkih.
A najviše od svega u njihovom ustavu mi se sviđa: komunista je državni neprijatelj br.1..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh