Ovo sto rece Dukej i Mirosti , jako jednostavno a tacno . Nesto sto je nase treba sacuvati . Pa nije ruda , voda , zemlja itd , nije to svinjetina , paradajz , jabuke i slicno pa da ce se pokvariti . Neka stoji . Sto rece kolega , ako nemozemo sad da eksploatisemo , nek stoji dok ne dodje generacija koja ce moci , a ovi majmuni , sto smo ih izabrali i omoguculi da se zaduzuju jer im fali para za njihove vizije i za njihove neradnicke plate , nek se snadju sad za vracanje tih kredita . Trebao bi narod reci mars ovima koji kazu kasnite sa isplatom rate ! Mars , ili trazite nek vam vrati iz budzeta taj koji je zajam uzeo , ili ako nema nikom nista . Bolje blokada , ali zasto mladi covjek nas , klinac , ili jos nerodjeni , da daje da mu se vozi zemlja i ispod zemlje za nesto sto nije zaduzio ? Tako i mi sada treba da " zrtvujemo svoje roditelje " , tj njihove penzije . Treba da kazemo : "starci kus , u kucu i lozite vatru ,.. vase penzije nema , pojela inflacija 80ih, pa milosevic , pa rat , pa lopovi kasnije sto su dizali kredite . Mi vasa djeca cemo da vas dohranimo , zasluzili ste , a penzije zaboravite , nema vise punjenja budzeta na zaduzivanje unuka i prodaju zemlje ...
P.S. , samo puste zelje , nemamo mi muda za tako nesto