Sapatnik
Član
Јуче сам видео геометре на путу нешто су мерили а данас видим да су обележавали са црвеним и зеленим квадратима. Да нећемо можда добити нови пут?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Milorada zovu Teča a meni i jeste stvarno teča. Nisam nikog isključio, opepelili se...Dojadilo Radoslavu da ga pitaju u komentarima da li mu je Sava sin i da li mu je Mire otac pa je morao da ih iskljuci. Jedino za Milorada Novakovica Tecu ne pitaju sta mu je, ubedjeni da mu je teca
Hahah, opet Zetor...Ima i kod nas po neki, samo nema taj kultni status kao u Bosni...Sve to dobro dok ga ne napadnu botovi, a ne bi me iznenadilo jer dobro nagazi vlastodrzce
I mogao bi jedan snimak o Zetoru, put u Bosnu, docek i da ti pokazu sta sve moze taj traktor
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Mislim da ću tu reč staviti pod blok u komentare na jutjubu tako da će se automatski brisati...Jako lepa opcija koju sam otkrio pre par dana...Radoslave šta misliš o Zetoru?
Taj traktor u sezoni stalno radi, čovek ima puno zemlje a manjak mašina ( obrnuta situacija od moje) tako da nema šanse da uzmem traktor na 10 dana radi recenzije. Ne verujem da bi on hteo da priča o traktoru iako bi sigurno bilo Ok jer je čovek maksimalno realan i korektan.А могао би и рецензију о једном, једином Зетору у селу